Loading

“Steen der dwazen” Rml musical 2018

Steen der Dwazen

De voorbereidingen voor de musical “Steen der dwazen” zijn op dit moment in volle gang. Ook dit jaar doen er zowel leerlingen als docenten mee aan deze adembenemende en spannende Montessori-musical.

Het verhaal

Het stuk speelt zich af in 1933 en gaat over twee juwelendieven, die door de Amerikaanse regering naar Boedapest worden gestuurd om de Faalsteen te bemachtigen. Albert Einstein heeft om deze diamant gevraagd om de atoombom te maken. Maar stiekem weet hij dat er een vloek op de Faalsteen rust: iedereen die de diamant bezit mislukt in alles wat hij doet. Daardoor mislukken ook de plannen van de juwelendieven en moeten ze zich in een zigeunerkamp verstoppen voor de Hongaarse politie. Daar komen diverse groepen langs: een American-footballteam, Arabieren en Japanners, maar ook een Amerikaanse journalist, tweeSovjet-spionnen en drie detectives (Sherlock Holmes, Hercule Poirot en Columbo). In alle verwarring die hierdoor ontstaat raakt de Faalsteen zoek.

De zigeuners vinden het moeilijk een nieuwe koning te kiezen en besluiten daarom naar de VS te gaan om te kijken wie het meeste geld verdient met muziek maken. Daar komen ze in aanraking met een keiharde impresario, de maffia, de Amerikaanse politie, de schatrijke familie Rockefeller en... Albert Einstein. Tijdens een optreden in de Cotton Club komt het tot een ontknoping en lijken we af te koersen op de moraal van het verhaal - maar dan komt de cast in opstand...

Mocht je na het lezen van het verhaal interesse hebben om de musical bij te wonen? Lees dan hieronder verder hoe je kaarten kunt bestellen.

KAARTEN bestellen voor de musical

Er zijn 4 voorstellingen waarvoor kaartjes verkrijgbaar zijn. In de voorverkoop zijn de kaartjes € 7,50 per stuk. De kaartjes aan de deur zijn € 10,00. Bij elk kaartje heb je recht op 2 gratis consumpties. De kaartjes voor de voorstelling kun je reserveren door een mailtje te sturen naar musical@rml.nl. Geef in de mail uw naam door - geef aan hoeveel kaartjes u wilt bestellen en geef duidelijk aan op welke dag u de voorstelling wilt bijwonen.

VOORSTELLINGEN

donderdag 12 april - 19:30

vrijdag 13 april - 19:30

zaterdag 14 april - 19:30

zondag 15 april - 13:30

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.