Loading

Psykoterapi ved Mahdi Majid

Om mig og min baggrund

Jeg bliver færdiguddannet psykolog (cand.psych) nu til sommer og er på nuværende tidspunkt i gang med at skrive mit speciale. Jeg vil i mit møde med klienten bestræbe mig på at skabe en respektfuld og tryg atmosfære i terapilokalet, hvor jeg forholder mig til klienten som dét menneske personen er, samt til personens specifikke livssituation og -vilkår. Gennem forståelse og medfølelse vil jeg møde klientens behov, og søge at skabe det nødvendige rum for at klienten kan udfolde sine potentialer.

Som søn af flygtninge fra Irak har jeg dels indsigt i hvordan krig og flugt kan påvirke mennesker, samt hvordan disse traumer faktisk kan fortsætte ned gennem flere generationer. Min etnisk herkomst har yderligere gjort at jeg forstår hvordan det er at have fod i flere kulturer (eller i ingen kultur), og med dette forstår jeg også hvordan stigmatisering og politisk retorik kan påvirke det enkelte individ. Mine indsigter i forskellige psykologiske problematikker stopper ikke her, men er diverse og brede. For eksempel har jeg særlig indsigt i fysiske smerter og psykologien bag disse, eksistentiel og patologisk angst, depression, m.m. Jeg tilbyder i øvrigt også terapi på arabisk.

Jeg er nysgerrig af natur, og derfor er jeg ivrig efter konstant at gøre mig selv en bedre psykoterapeut. Blandt andet skriver jeg regelmæssigt indslag på bloggen psykoterapiforskning.dk, hvor min primære motivation er at holde mig opdateret på nyest forskning indenfor psykologi og psykoterapi. Derudover har jeg været assistent i et forskningsprojekt på Københavns Universitet. Desuden har jeg opnået et certifikat i Søren Kierkegaards Rådgivningspraksis.

Information

Kontakt

Du er velkommen til at ringe mig op eller sende mig en mail for en uforpligtende samtale, hvor vi kan diskutere hvad du har brug for og se om jeg er noget for dig. Jeg kan kontaktes på 50377939 eller på mail mmajid1@hotmail.com.

Hvor

Jeg befinder mig i Center for Trivsel og Velværes lokaler ved Nørreport station; Nørre Voldgade 21 A, kld. 1358 København K (Ring på ved Center for Trivsel & Velvære og gå ligeud gennem gården og ned ad trappen til højre).

Pris

Prisen er 750 kr. per terapisession (50-55 minutter). Da penge er det sidste, der skal skille os fra hinanden, kan der være muligheder for rabat (ring og hør nærmere).

Tidligere terapeutisk erfaring

- Psykologpraktikant hos PsykologCenter1100

- Studenterterapeut på Københavns Universitetsklinik

Medlemskaber

- Bestyrelsesmedlem i Selskab for Krop-Psykoterapi

- Medlem af Dansk Psykolog Forening

Certifikater

- Kierkegaards Rådgivningspraksis

Credits:

Oprettet vha. et billede af Survivor - "ice winter crystals"