Loading

The Abandoned Haunting Drie vrienden opzoek naar de waarheid achter spookverhalen en legendes in de Urbex.

In de serie "The Abondoned Haunting" gaan drie enthousiaste vrienden de legendes en mythes van verlaten spooklocaties ontdekken. Ze reizen samen naar de stad van de legende waar ze ter plaatsen hun research doen naar de verhalen van de locatie. En zoals een echte Ghostbuster gaan ze niet enkel overdag een kijkje nemen, maar ook om klokslag 12 uur middernacht. Belanden de vrienden in een triller of horror film? Of bewijzen ze het tegendeel van het verhaal.

In deze piloot aflevering gaan Arne, Senne en Sietse naar het Zwarte Woud in Duitsland. Daar gaan ze één van de meest angstaanjagende legendes "Ghostbusten". Dit avontuur wordt opgesplitst aan de hand van twee korte rubrieken. Het eerste is "Storytime" waar een spookverhaal wordt vertelt gebaseerd op het verhaal in het Zwarte Woud. Het tweede is "Challenge Cave" waar Arne elke week een opdracht krijgt van de kijker in thema van Urbex en spookverhalen.

Dit magazine werd gemaakt door Senne Rosiers

In opdracht van de bachelor na bachelor opleiding toegepaste audiovisuele communicatie (BATAC) van de THOMAS MORE HOGE SCHOOL in Mechelen / 2020

Contacteer de makers: senne.rosiers@live.be

Contact opleidingsverantwoordelijke: tom.rumes@thomasmore.be