Preview voor N31 Harlingen door infra communicatie

Beelden zeggen meer dan woorden. Laat foto's het verhaal doen!
Infra Communicatie heeft voor DOKA een presentatie gemaakt van het Bulthuis aquaduct

Infra Communicatie levert gemaakte foto's in overleg meteen als presentatie aan. Dit biedt grote voordelen.

  • Een presentatie kan binnen 48 uur na de shoot gereed zijn
  • Hierdoor bent u zeer actueel met uw informatie naar buiten.
  • Doorgaans kost uitzoeken van foto's veel tijd. Bovendien wordt het uitzoeken vaak uitgesteld vanwege tijdsgebrek of "keuzestress" (welke foto gebruiken we nu?) Die tijd bespaart u met het systeem wat Infra Communicatie u biedt. De foto's zijn niet alleen al uitgezocht maar ook al in een kant en klare presentatie te zien die er professioneel uitziet.
  • U kunt alle of veel van de gemaakte foto's inzetten. Bij het conventionele aanleveren van losse foto's verdwijnt het grootste deel van de foto's ongebruikt in het archief.
  • Via de servers van Adobe kunnen presentaties meteen "online" gezet worden. Dit kan via alle sociale media kanalen, maar ook embed in uw eigen site.
  • Voor het delen of embedden in uw site is geen IT kennis nodig.

Voor een presentatie als deze moet u rekenen op 200,00 € extra naast de foto kosten.

N31 Harlingen kan via Adobe Spark van Infra Communicatie overtuigend de actuele situatie laten zien. Met alleen tekst en losse foto's is het moeilijk om de impact van een project over te brengen, met de foto's van Infra Communicatie in Spark spreken de foto's voor zichzelf. Tekst kan makkelijk gewijzigd worden.

Aquaduct Bulthuis onder Prinses Margrietkanaal

Hier worden de mogelijkheden van de mallen getoond

Teamwork!

vakmanschap
concentratie
Teamwork is wat telt, onderling en met collega bedrijven.

Projecten worden tegenwoordig gegund aan partijen die voldoen aan de Economisch Meest Voordelige Inschrijving. Het is daarom belangrijk in beeld te laten zien dat een project aan alle voorwaarden voldoet. Denk aan Teamwork, veiligheid, communicatie, vakmanschap en duurzaamheid.

Veilige steigers
nieuwe technieken, duurzaamheid en cradle to cradle

Bel 06 10 07 6 77 of mail: marcel@infracommunicatie.com voor presentaties die uw organisatie zichtbaar maken op het internet!

Created By
Infra Communicatie
Appreciate

Credits:

Deze foto presentatie dient als voorbeeld en is een extra service die Infra Communicatie haar klanten biedt. De presentatie is niet bedoeld voor vrije publicatie.

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.