Loading

Konfirmant - en guide

Hva koster fotograferingen?

Fotografering i studio koster 1790,- for en time. Dersom man ønsker å ta bildene ute er det et tillegg på 500,-

Kan vi ta med søsken/familie?

Selvsagt, vi anbefaler at dere benytter anledningen til nettopp det!

Søskenfotografering har tillegg på kr 360,-

Familiefotografering har tillegg på kr 400,-

Når bør jeg bestille time?

Konfirmasjonssesongen er en travel tid for oss, så det kan være greit å være tidlig ute. Mange ringer så tidlig som et år i forveien.

Ring oss gjerne i dag, telefon 51 88 14 00.

Kan vi ta utebilder i tillegg?

Fotografering ute er selvfølgelig mulig. Vi anbefaler å ta bildene på Vaulen da det gir oss god variasjon med både skog og hav. Ønsker man bilder med blader på trærne må man som regel ta bildene tidligst i mai, men vi kan ta mye kult uten å ha grønne trær!

Fotografering ute har et tillegg på 500,-

ETTER FOTOGRAFERINGEN

Følger det noe med i prisen?

En kostnadsfri visningstime settes opp for å se en presentasjon av bildene med en av våre fotografer. Her viser vi bildene stort med musikk. Dette får vi tilbakemeldinger på som en veldig hyggelig opplevelse. Her får dere hjelp og veiledning fra oss, samt rabatter på det dere ønsker å bestille.

Konfirmanten får også 4 bilder de kan bruke på facebook. Vi legger ut bildene på vår facebookside med en liten logo, slik at de kan lagres derfra. (Dette er selvfølgelig valgfritt)

I tillegg sender vi et slideshow av de beste bildene på mail.

Visningstimen

Vi gir 20% på forstørrelser som bestilles på visningstimen og har også en del andre tilbud. Det kan også bestilles bilder i etterkant av timen, men da til ordinær pris.

Hva koster et bilde?

Vi har mange ulike størrelser og utførelser på bilder, og prisen varierer derfor veldig. Dette hjelper vi deg med på visningstimen.

Se prisene på våre produkter under

Kan vi se bildene på nett?

Noen ønsker å se bildene på forhånd. For 275,- får du tilgang til å se bildene på forhånd av visningstimen. Dette velger du selv etter fotograferingen.

INFORMASJON

Hva skal konfirmanten ha på seg?

Konfirmanten stiller opp ferdig kledd i konfirmasjonsklærne (Kjole, bunad, dress osv.) Vi tar de klassiske konfirmasjonsbildene først.

Skal vi ta med noe?

Vi anbefaler at konfirmanten har med seg et skift til fotograferingen. Det kan for eksempel være klær konfirmanten går med til vanlig, en sport han/hun driver med, instrument han/hun spiller ol. Vi får mye positive tilbakemeldinger på å ta noen tøffe ungdomsbilder også!

Kan vi ta med dyr?

Vi er veldig glad i dyr, ta de gjerne med i studio!

Hvorfor bruke Studio Hjelm?

Vi har lang erfaring med ungdommer og går inn for å gjøre fotograferingen til en gøy opplevelse for konfirmantene. Ofte har forteller ungdommer som i utgangspunktet var negative at dette var mye kjekkere enn de hadde trodd.

Velkommen til oss!

Fotografene Arild, Marita, Henriette og Stine Lise

Created By
Studio Hjelm
Appreciate

Credits:

© Studio Hjelm