Loading

Studentfotografering 2021

En härlig milstolpe i livet. Föreviga den med en rolig fotografering.

Oftast är själva studentdagen en dag med fullt schema, därför rekommenderar jag att fotograferingen sker före eller efter den stora dagen. När skulle det passa dig?

När skulle det passa dig?

När vi har kommit överens om ett datum och en tid ger jag förslag på en magisk plats för fotograferingen. Jag tar med mig rekvisita som vi kan använda oss av. Du tar med dig studentmössan och de kläder du vill ha på dig på bilderna. Önskar du flera ombyten är det helt okej.

Skulle vädret inte vara med oss så flyttar vi fram fotograferingen eller så flyttar vi in till min studio.

Fotograferingen kommer att vara en avslappnad och rolig stund, utan stela poser. Fotograferingen i sig kommer att vara ett härligt minne och del av firandet av dig som student.
Bilderna blir fina minnen att samla till en fotobok, som förstoringar och tavlor att ha på väggen och att ge bort till mormor och farmor och andra nära och kära. Ni kommer säkert att få många fina presenter och då är bilderna från fotograferingen ypperliga som tackkort att skicka för att visa er uppskattning.

Årets studenterbjudande

2021

  • Fotografering på en noga utvald plats
  • Lån av rekvisita, t ex fåtölj, cykel, gunga
  • 3 st digitala bilder

1950kr

du sparar525kr

Självklart går det att köpa till fler förstoringar och fotoprodukter som t ex böcker, tackort mm

Någon dag efter fotograferingen får du ett första smakprov. Efter ca 2 veckor är bilderna klara och det är dags för dig att välja ut dina favoritbilder. Valet kan du göra antingen hos mig i studion eller via ett webbgalleri som du får tillgång till.

Ett tips vid utomhusfotografering är att fotografera i kvällssolen, när solen ligger lågt på himlen. Det ger ett fantastiskt ljus och ett varmt sken i bilderna.

Hoppas vi ses i sommar

Ta fram din kalender och boka din fotografering redan idag, tiden går fort.

Jag ser fram emot att höra från dig och dokumentera din lyckliga tid som student.