Loading

Lær et instrument... ...med BOB-rabatt

Har du alltid hatt lyst til å lære å spille et instrument? Eller bli enda dyktigere til å traktere et instrument du alt har litt erfaring med? Uansett bakgrunn og ferdighetsnivå – BOBs nye samarbeidspartner Feedback Studios, kan hjelpe deg til å nå målet.

– Hos oss er absolutt alle velkommen, uansett alder og ferdighetsnivå. Enten du er begynner eller mer erfaren, har vi et tilbud som helt sikkert vil få deg et steg videre i spilling av ditt instrument. Og husk – du trenger ikke kunne hverken noter eller musikkteori for å starte hos oss. Det viktigste er et ønske om å lære og vilje til å ha det moro musikalsk, sier Stig Blindheim-Hansen.

ALLE ER VELKOMMEN: – Vi har ingen øvre eller nedre aldersgrense, vår yngste elev var fire år og vår eldste 89 år, forteller Stig Blindheim-Hansen (Foto: Kenneth Ø. Monsen)

Han leder Feedback Studios i Sandviken – en musikkskole som i disse dager kan feire 10-års-jubileum. I dag er det knyttet ti dyktige og engasjerte lærere til skolen, og gjengen gir et tilbud innen enkeltinstrument og samspill i band.

Skolen underviser i gitar, bass, trommer, vokal, piano, fiolin og ukulele – så her er det bare å finne «ditt» instrument og slippe musikaliteten løs.

Siden 2008 har elevmassen i skolen steget fra 10 privatelever til nesten 200 kurs og privatelever i 2017. I tillegg tilbyr Feedback Studios opplegg for barnehager og skoler.

– I barnehagene bistår vi bl.a. med den pedagogiske læreplanen, og har da opplæring på de ansatte hvordan de skal bruke musikk og musikk instrumenter som pedagogiske virkemiddel, forteller Blindheim-Hansen.

I mai 2017 gjennomførte Feedback Studios en stor forestilling i Fana kulturhus med 70 førskolebarn. Det planlegges et tilsvarende arrangement i år.

– Også i år – som i fjor, arrangeres School of Rock, samtidig som vi også vil få få på plass noe for barn og ungdom som holder på med klassisk musikk, og kommer derfor til å sette opp kammermusikk-grupper. Dette er en sommerskole som skal holdes i uke 26 og uken før skolen starter i august.

– Musikkmiljøet ved Feedback Studios karakteriseres som inkluderende og støttende. Vår pedagogiske plattform er basert på mestring og selvfølelse fremfor prestasjons-jag. Det å utøve musikk er helsebringende og har en klar positiv effekt på psyke og personlig selvutvikling, konkluderer han.

Som BOB-medlem får du 10% rabatt på kurs og privattimer hos Feedback Studios.

Les mer om medlemsfordeler på bob.no

Besøk gjerne nettstedet feedbackstudios.no for mer informasjon om skolen.

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.