Loading

Annette Kempers FOTOGRAFIE Tarieven 2020

Uitvoering Kater Boris op de Balkan: Francien Post, Elaine Konkelaar en Corien van den Berg

Portretfotografie

Het maken van mooie portretten is een kunst apart! Tegenwoordig willen we onszelf graag aantrekkelijk presenteren: op Facebook, LinkedIn, op nieuwsbrieven en websites. Vakantiekiekjes voldoen niet meer. Veel mensen vinden zichzelf "niet fotogeniek" en houden er niet zo van gefotografeerd te worden. Gelukkig ontstaat fotogeniek als resultaat van goede belichting, een prettig contact en creatief samenwerken. En ja, ook professionele fotobewerking is onmisbaar.

Een portretsessie duurt meestal een half tot een heel uur, afhankelijk van het aantal personen. Locatie is naar keuze.

Cellist Sander Westphal

Duo Francien Post en Sander Westphal

Duo Judith Jamin en Francien Post

Tom, reiziger

Tarief portretfotografie: € 95 voor opbouw en fotograferen; € 45 voor de eerste bestelde foto, € 25 voor bestellingen van meer foto's uit dezelfde serie. Inclusief bestanden op hoge en op lage resolutie, exclusief BTW en reiskosten.
Asser Museum

Bedrijfsfotografie

Uw bedrijf, de werkprocessen en uw medewerkers professioneel gepresenteerd op het internet - een absolute noodzaak! Klanten kiezen op imago en sfeer. Goed beeld doet daarbij wonderen: het juiste verhaal kan zo verteld worden.

Bedrijfsfotografie is altijd maatwerk, het spreekt daarom vanzelf dat er tevoren grondig overlegd wordt over het type foto's, de gewenste uitstraling en waarvoor deze gebruikt gaan worden. Waar mogelijk wordt de fotosessie in samenwerking met de art director van uw bedrijf opgezet en uitgevoerd. Directe feedback is dan mogelijk tijdens het fotograferen.

Werkplaats Klute Waldemai, Jozef Conze

Keramiste Ineke Schippers

Ijzergieterij Nefit Industrial

Nefit Industrial: kwaliteitscontrole onder UV-licht

Tarief bedrijfsfotografie: € 95 per uur, € 75 per foto, aangepast tarief afhankelijk van de omstandigheden. Exclusief reiskosten en BTW.
"Zweetkamertje" Universiteit Leiden

Reportagefotografie

Wanneer er een belangrijke gebeurtenis plaatsvindt wordt er meestal veel gefotografeerd door aanwezigen en belangstellenden. Maar hoe goed de gebruikte smartphones ook zijn, het zal geen consistent verhaal opleveren. De professionele fotograaf is zeer mobiel, weet daarom goede standpunten in te nemen en heeft een scherp oog voor onverwachte en relevante momenten.

Aan een reportage gaat vaak een locatie-bezoek vooraf om goed voorbereid te zijn als het gebeuren plaatsvindt. Zo kunnen er afspraken worden gemaakt met betrokkenen en kan de juiste apparatuur worden ingezet.

Workshop Berdien Stenberg

Wintercircus Martin Hanson

Openluchtdienst Hemelvaartsdag

Openluchtconcert Toonkunstkoor Wageningen

Tarief reportagefotografie: € 175 voor het eerste uur, € 145 voor de volgende uren. Inclusief alle fotobestanden in lage en hoge resolutie, exclusief BTW en reiskosten.

Voor alle opdrachten geldt: in een oriënterend gesprek worden eerst de wensen en mogelijkheden verkend. Soms vindt een locatie-bezoek plaats voorafgaand aan de fotosessie. Er wordt een offerte uitgebracht waarin is vastgesteld wat de afspraken zijn, en tegen welke investering.

Mocht tijdens het uitvoeren van de opdracht meer fotografie gewenst zijn, dan wordt dat berekend op basis van nacalculatie, uitgaande van de reeds gemaakte afspraken.

Alle andere kosten zijn tevoren bekend en worden zoals afgesproken gefactureerd na aflevering van de bestanden.

Voor meer fotovoorbeelden: ga naar mijn portfolio

Levering volgens de voorwaarden van DuPho, Dutch Photographers. Voor meer informatie, klik op onderstaande link.

Created By
Annette Kempers
Appreciate