Loading

ONGHENA Opticiens visie op zien

Onze aanpak

Geen massa brillen in de rekken maar een persoonlijke aanpak op maat. Dat klinkt chique en duur maar dat is het niet. Je vindt bij ons brillen en glazen in alle mogelijke prijsklassen. We doen dit omdat een bril niet alleen moet passen op vlak van maat, kleur en vorm maar -minstens even belangrijk- ook bij uw persoonlijkheid.

Uw ogen meten is ook ons vak. Opvolging van uw correctie of gewoon een nieuwe oogmeting voor nieuwe glazen, contactlenzen of een nieuwe bril doen we met veel plezier. Elk lid van ons team is gediplomeerd en kan uw ogen dus nauwkeurig meten. We werken nauw samen met de oogartsen, zo is het zeker een goed idee om regelmatig de medische conditie van uw ogen te laten controleren bij de oogarts. Wij zullen u bij de minste twijfel ook altijd doorverwijzen naar een oogarts, uw ogen zijn tenslotte zeer kostbaar.

Het eindigt bij ons niet bij de aankoop. We kunnen er niet genoeg de nadruk op leggen dat u altijd welkom bent bij ons voor naservice, vragen, oplossingen, reparaties of gewoon eerlijk advies bij een heerlijke kop koffie.

Wie we zijn?

Een familiebedrijf dat sinds 1973 een hart heeft voor alles wat met zien te maken heeft. We zijn ondertussen een hecht team van 9 opticiens die elke dag paraat staan om u met het juiste advies bij te staan. Aan het roer staan Elke en Pieter Onghena, samen gaan we elke dag voor nog beter.

Collecties

Onze collecties worden met de grootste zorg uitgekozen bij ons in de winkels en op internationale vakbeurzen te Parijs, Las Vegas, Hong Kong, München, etc... Wat opvalt is dat u bij ons niet de klassieke “kleding”merken zult vinden maar stuk voor stuk unieke collecties die met gevoel voor het ambacht gemaakt zijn. Bij brillen gaat het niet om de naam maar om het ontwerp, de techniek, het materiaal en ook het verhaal. Kortom, een collectie ligt niet per toeval bij ons in de winkels.

Sun

Elk jaar kan je weer rekenen op een kleurrijk aanbod van zonnebrillen. Ons aanbod is zeer divers. Dit gaat van mooie vintage monturen van oa. Oliver Peoples, de trendy collectie van het Belgische Komono tot de heel kleurrijke monturen van Etnia Barcelona of Sunday Somewhere. Wij hebben voor ieders budget zonnebrillen in ons assortiment. De prijs van een kwalitatieve zonnebril start bij ons bij €70.

Optisch

Ons aanbod van optische monturen is enorm uitgebreid. Wij hebben jeugdige collecties van oa. Komono of Ray-Ban tot aparte, kleurrijke merken zoals het Belgische Theo of het Franse Anne & Valentin. Technisch vernuft vind je dan weer bij Mykita, Rolf en Lindberg die hun brillen steevast zonder schroeven of laspunten maken. Ook in materiaalkeuze kan u het zo gek niet bedenken of we hebben het. Denk maar aan marmer, hout, buffelhoorn, massief 18kt goud, titanium tot zelfs leisteen en leder. Een optisch montuur hebt u in onze collectie al vanaf €95.

Kids

Door de jaren heen hebben we ons gespecialiseerd in kinderbrillen. Het aanbod op de markt was zo beperkt dat we vonden dat we hier iets aan moesten doen. We startten jaren geleden met het Onghena Kids concept. Dit wil zeggen, veel keuze, in alle rust kiezen en een zorgeloze service achteraf. De niet te vergeten gratis speelbril die u bij aankoop van een kinderbril op sterkte (t.e.m. 10 jaar) krijgt geeft u een gerust gevoel als er toch eens iets gebeurt. De prijzen van optische monturen voor kids beginnen bij €65.

Contactlenzen

Al meer dan 45 jaar passen we contactlenzen aan. Onze contactlensruimte is gericht op het aanpassen van zachte lenzen. We werken met alle grote producenten zoals Alcon, Johnson & Johnson, Cooper Vision en Bausch+Lomb. Onderhoudsvloeistoffen voor zowel harde als zachte lenzen hebben we altijd in voorraad van alle grote merken.

Online

Sinds 8 jaar zijn we ook zeer actief aanwezig op het internet met onze Weblens webshop. Hier verkopen we (net zoals in de winkels) onze contactlenzen online aan zeer scherpe prijzen. U kan uw lenzen dus in onze winkels bestellen en afhalen of gewoon online en bij u thuis laten afleveren… Het is allemaal mogelijk!

Lapperre

Elke week is er bij ons een audicien aanwezig. Voor nieuwe hoortoestellen, zwemdopjes of gehoorbescherming kan u dus altijd bij ons terecht mits eerst even een afspraak vast te leggen. Ons team is ook getraind door Lapperre om kleine herstellingen of onderhoud te kunnen uitvoeren.

Contacteren?

Ten Bos 5, 9100 Nieuwkerken-Waas, // +32 3 780 90 80 // info@onghena.be // maandag tot vrijdag 9-12.30u & 13.30-18u // donderdag 9-12.30u & 13.30-20u // zaterdag doorlopend geopend van 9-17u

Grote Markt 11, 9120 Beveren-Waas, // +32 3 755 80 80 - info@onghena.be // maandag t.e.m. zaterdag doorlopend van 10-18u

Onze openingsuren voor het eindejaar

Maandag 24 en 31 december zijn we gesloten vanaf 16u. Op dinsdag 25 december en 1 januari zijn we gesloten. Vanaf 2 januari bent u weer van harte welkom op de normale openingsuren voor de start van een fantastisch nieuw jaar!

Sfeerbeelden

Ten Bos 5 - 9100 Nieuwkerken-Waas - t +32 3 780 90 80

Afspreken?

Bij ons ben je altijd welkom, met of zonder afspraak. Je kan altijd kiezen om online een afspraak te maken of gewoon vrijblijvend binnenspringen.

Grote Markt 11 - 9120 Beveren-Waas - t +32 3 755 80 80

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.