Verdsetter du inspirerende, personlige møter, gode historier, sterke kontraster, fargerike inntrykk, og varme, inkluderende mennesker?

Da er dette turen for deg i 2017

La Habana inviterer til en reise tilbake i tid med sine falleferdige bygninger, gamle amerikanere og syngende menn i hvitt. Hun forfører deg med sitt heftige, karibiske temperament, eggende rytmer, spennende dufter, sigarer og rom. Et innbydende eldorado for gatefotografer.

San Cristobal representerer det autentiske Cuba. Regnskogen, bonden, kaffeplantasjene, hardt arbeid og saftige frukter. Muldyrene hjelper oss inn til et samfunn vanskelig å nå selv for den vanlige cubaner. En uforglemmelig opplevelse for livet!

Photos by

I et en gang så ærverdig teater holder et av Cubas beste dansecrew til. Overgangen mellom religion og kultur smelter sammen i et fargesprakende og rytmisk møte, og du inviteres inn i Orishaenes mytiske verden. Et fantastisk sted for fotografering og ny kunnskap. Vi rigger studioblitzer, softboxer, m.m. i teateret. Her får du også mulighet til å bruke dansere og modeller og gjøre egne shoot.

Vi er behjelpelige med å skaffe modeller og lage avtaler for aktfotografering for de som ønsker det.

Reiseledere på turen er Hilde Lillehagen, Chispas, og Georg Bakkevik, fotograf fra WoW-Fotostudio. Hilde har reist jevnlig til Cuba de siste 11 årene, og har hus og familie i Havanna. Georg er kunstfotograf og liker spesielt godt kreativ portrettering. Han har vandret mye gatelangs i Havanna og var blant annet med som turfotograf, da Chispas i oktober 2016 arrangerte gruppetur til Cuba.

For program, reisedetaljer, pris, bestilling, kontakt m.m. følg linken til Chispas, eller send E-post til post@chispas.net

Chispas.net

Created By
Georg Bakkevik
Appreciate

Credits:

Georg Bakkevik WoW-fotostudio

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.