Loading

Sproget uden ord Kropssprog

Skrevet af Marianne Svensen Dupont, nlphypnose.com

Det er måske ikke altid, at du tænker over det, men det sker hele tiden, for vi kan ganske enkelt ikke lade være, og hvis vi er opmærksomme, vil vi være vidne til det 100% autentiske i det første splitsekund.

Vores kropssprog kan ikke tale, men alligevel fortæller det os uendeligt meget, og af den grund, er det værd at kigge lidt nærmere på.

Hmm, instinktivt ved du, at det ikke er sandheden, for dit ubevidste sind har opsnappet personens kropssprog, som fortæller; alt er galt!

Det at lære, at læse kropssprog bevidst, er en rejse, som varer hele livet. Men giver du det dens fulde opmærksomhed, vil du med stor sandsynlighed mestre det meget snart, og derfor er det en god idé at komme i gang nu!

Hvis du har det på samme måde som mig, vil du straks tænke; ”ja, lad mig komme i gang”. Jeg er klar til at springe hovedkulds ud i ny læring, og det ér godt at være entusiastisk! Vi skal bare tænke over, om det måske kan betale sig at gå lidt struktureret til værks for at sikre os, at vi får oversat det nye sprog, vi gerne vil lære, så det er til at forstå.

Øvelsen nedenfor vil måske give stof til eftertanke, for selv om du kigger dig i spejlet hver eneste dag, har du formentlig ikke tidligere undersøgt dine folder i ansigtet, på den måde, som du skal til nu.

Nu skal du ud blandt andre mennesker, så du kan afprøve teorien. For på samme måde, som da du blev god til at cykle, køre bil, gå, læse osv., er du nødt til at forvandle det hele til praksis.

Brug den næste måned på at observere dine omgivelsers ansigter. Kig efter deres neutrale tilstand, der hvor personen er helt afslappet og rolig. Fjernsyns kiggeri kan også være til stor hjælp i træningen, både når du ser dokumentarer, nyheder eller en god film. Måske starter du med dine nærmeste, og jeg bliver ikke overraksket, hvis du meget hurtig mestre øvelsen.

Rigtig god fornøjelse!

Credits:

Find din neutrale tilstand

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.