- Derfor valgte vi Møller Bil Orkdal og Volkswagen

Da Orkdal Trafikkskole skulle gå til anskaffelse av ny bilpark, fant de riktig forhandler i nabolaget. Sikkerhet, tilgjengelighet og topp service var nøkkelordene, og dermed var avtalen om å lease syv splitter nye Volkswagen hos Møller Bil Orkdal i boks.

- Det dreier seg om å utnytte hverandres ferdigheter for å oppnå gode resultater. Dessuten er vi opptatt av trygg og kvalitativ opplæring og sikre biler for våre håpefulle. Dette er lagspill og samhandling i praksis, mener Monica Burø Helsø og Johan Olav Wiggen i henholdsvis Orkdal Trafikkskole og Møller Bil Orkdal.

Stiller store krav

Bakgrunnen for samarbeidet som kom i gang fra februar i år er at trafikkskolen ville ta hånd om bilparken selv. Tidligere var det kjørelærerne som eide bilene og sørget for vedlikehold etc.

- Når vi nå har tatt hånd om bilparken selv, var det helt avgjørende for oss å finne en partner som kunne garantere for topp service og beste oppfølging av bilene. Våre biler må til enhver tid være i tipp topp stand. Det har vi erfaring for at Møller Bil Orkdal kan gi oss, sier Monica Burø Helsø

- Når vi nå har tatt hånd om bilparken selv, var det helt avgjørende for oss å finne en partner som kunne garantere for topp service og beste oppfølging av bilene, sier Monica Burø Helsø
Møller Bil Orkdal har et topp moderne serviceanlegg med mekanikere som til enhver tid er oppdatert på den tekniske utviklingen på moderne biler.

Blir ekstra skjerpet

Johan Olav Wiggen er tydelig på at det har stor betydning at ressursene i distriktet utnyttes på denne måten.

- Vi stiller store krav til oss selv som leverandør av bilene. Som rådgivere må vi gi de riktige rådene. At vi så å si daglig omgås kunden, gjør at vi blir ekstra skjerpet. Det gjelder selvsagt for alle som handler bil hos oss, nye eller brukte. Ved å handle i nærmiljøet er det enkelt å komme i kontakt med oss, om problemer skulle oppstå. Det ligger det stor trygghet i, sier Wiggen. Monica Burø Helsø nikker bekreftende til dette.

- Det kan oppstå uventede problemer med biler, slik er det bare. Om noe akutt oppstår må det tas hånd om med en gang. Da er det greit at forhandleren befinner seg like om hjørnet, sier Burø Helsø.

Orkdal Trafikkskole valgte Volkswagen og Møller Bil Orkdal når bilparken skulle fornyes. Monica Burø Helsø (til venstre) og Heidi Kristine Ramberghaug Holmen med de nye bilene i bakgrunnen.

Størst i Orkdalsregionen

Gjennom 30 år i bilbransjen under det som fra 2016 heter Møller Bil Orkdal, er det opparbeidet stor kompetanse. De ca. 40 ansatte er samlet under samme tak i moderne lokaler på Bårdshaug vest, og er spesialister på Volkswagen og Skoda.

Orkdal Trafikkskole er med sine 10 faste ansatte samt 4 på deltid, 9 biler, traktor, motorsykler og mopeder den største trafikkskolen i Orkdalsregionen.

- Foruten ordinær kjøreopplæring har vi også opplegg for de med spesielle behov. Det kan være ekstra opplæring på bil med automatgear, bil med firehjuls-drift eller glattkjøring. Dessuten holder vi HMS-kurs for bedrifter og kommuner, forteller Burø Helsø.

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.