LiesDesign houdt zich bezig met:

Vormgeven van drukwerk

Multi media publicaties

Websites

Mobiele apps

sparringpartner

Dit wil zeggen dat ik zowel het vormgeven van drukwerk als het maken van (interactieve) digitale publicaties verzorg, een (WordPress) website of een mobiele app maak. Maar ook wil ik graag je sparringpartner zijn, wanneer je 'grafische vragen' hebt. Ik kijk en denk met je mee, wat een goede oplossing voor jou kan zijn.

Je bedrijfsbrochure, huisstijl-elementen, visitekaartje, (interactieve) digitale presentaties, website en bedrijfs-app: allemaal onder één dak bij LiesDesign. Gemakkelijk, omdat ik het aanspreekpunt ben. Natuurlijk beschik ik over een goed netwerk van specialisten voor zaken die ik minder beheers.

De tijd staat niet stil. Nieuwe ontwikkelingen ook niet!

Jouw klanten zijn online, dus jij ook!

Online presentaties zijn er in diverse soorten en maten. Van een 'gewone' pdf tot en met een magazine-app op de app-stores, te downloaden op je tablet of mobiel. En veel smaken er tussenin. Soms zie je als consument het verschil niet, omdat het allemaal op een scherm 'te lezen is'. Toch werken de publicaties niet allemaal op dezelfde manier. De verschillende schermen worden niet allemaal op dezelfde manier gehanteerd. Het scherm van je desktop gebruik je anders dan het scherm van je mobiel. En die weer anders dan die van je tablet. Je verwacht er andere dingen van.

Een website is tegenwoordig altijd 'responsive'. De site 'past zich aan' aan het scherm waarop hij getoond wordt. Er worden blokken verschoven, wel of niet vertoond enz. Voor een website is dit heel erg handig. Maar voor een mooi opgemaakte flyer of brochure, is dat meestal niet wat je wilt. Je wilt volledige controle over de vormgeving. Daarvoor is een website - op dit moment nog - wat minder geschikt. Waarschijnlijk gaat dit ook steeds beter worden, maar een meer statische toepassing voor een mooi opgemaakte brochure, is nu nog vaak gewenst.

Wil jij ook graag een digitale publicatie - misschien met mooie interactiviteit er in? Of wil je ook zo'n leuk Spark-Page als deze. En dan eentje zonder de reclame van Adobe eronder. Maar met je eigen footer! Deze Spark-Pages kan je gewoon versturen via een linkje. Of tweeten, op je facebook pagina plaatsen, mailen enz. Binnenkort kan ik je ook een nieuwe app laten zien. Ik ben een mobiele - route/informatie-app - aan het maken voor de 'Tuinen van West'.

Maar niet alleen digitaal is LiesDesign sterk. Ook voor je visitekaartje, brochure of andere grafische werkzaamheden, kan je bij mij terecht.

Ik hoor graag van je!

Created By
liesbeth van deemter
Appreciate

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.