Loading

3B BYGGER 100 BILLIGE BOLIGER I EGEDAL. HVAD SKAL AFDELINGEN HEDDE? hAR DU VINDERNAVNET, KVITTERER VI MED ET SUPERGAVEKORT PÅ 250 KR.

3B vandt i foråret 2017 Egedal Kommunes åbne idékonkurrence med projektet "Fra Flygtning til Egedalborger". Derfor bygger vi 100 billige boliger i Egedal Kommune.

Der skal findes et navn til den nye afdeling i Egedal, og her kommer du ind i billedet. Vi vil gerne have dit forslag til navn. Du kan vinde et supergavekort på 250 kr.

Inden du sender dit forslag, kan du hente inspiration til forslaget ved at læse om boligerne og Egedal herunder.

Har du allerede en god idé til et navn?

INSPIRATION TIL NAVNEFORSLAG

De 100 boliger bygges på fire grunde, der tilsammen bliver én 3B-afdeling. Derfor er vi på jagt efter ét afdelingsnavn, der er dækkende for alle boligerne og afspejler fællesskab og rummelighed for mange forskellige mennesker og livssituationer.

Boligerne kommer til at ligge i Ølstykke, Stenløse og Smørumnedre.

Boligerne bygges som rækkehuse, der i første omgang vil have flygtninge som beboere. Hvis behovet opstår, kan boligerne slås sammen til større familieboliger.

Boligerne bygges ud fra vores fleksible byggekoncept 'Robuste Små Boliger' - tegnet af LETH & GORI. Det betyder, at boligerne får høj bomæssig og byggeteknisk kvalitet. Bl.a. fordi materialerne er mere hårdføre, hvilket holder omkostningerne til vedligeholdelse nede. Materialerne er nemlig gode, sunde og vedligeholdelsesvenlige.

FÆLLESSKAB

3B's vision er sammen skaber vi levende og mangfoldige fællesskaber. Beboerne i 3B-afdelingen i Egedal får også rig mulighed for stærke fællesskaber med hinanden. Blandt andet på de grønne fællesområder omkring byggeriet og i fælleslokalet, hvor der også er fællesvaskeri.

Den flotte natur kan beboerne nyde på egne terrasser, men også på de dejlige grønne områder foran terrasserne, som beboerne får mulighed for at lave til hyggelige haver.

BOLIGERNE

Der bygges fire forskellige typer rækkehuse på henholdsvis 30, 45, 60 og 90 m2. Byggeriet opføres i naturlige og genanvendelige materialer og er designet til at opfylde 2020-energikrav med solceller på tagene.

Boligerne indeholder en hems, som giver mulighed for at adskille soveområdet fra opholdsområdet. I forbindelse med hemsen etableres der også et pulterrum. Der laves høje skrånende lofter, som sikrer rummelighed og godt dagslys i boligerne.

OMRÅDET

Egedal er kendt for sine både små og større bysamfund og ikke mindst flotte natur. Der bor over 43.000 i kommunen, som dækker flere områder. Bl.a. Smørumnedre, Ølstykke og Stenløse, hvor 3B nu bygger boliger. Fra Egedal Kommune er der kun en halv time med tog til Indre København.

Egedal Kommunes vision er hverdag og fællesskab i bevægelse.

Under denne vision fokuseres der på:

  • Muligheder for alle
  • Let adgang til arbejde
  • Energi og miljø i balance
  • Mangfoldighed i den nære kultur og natur

DELTAG - DET ER NEMT

Når du deltager i navnekonkurrencen, giver du samtykke til, at 3B og Egedal Kommune må offentliggøre dit forslag samt dit eget navn, hvis du vinder navnekonkurrencen.

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.