Loading

Jenny Puronne Bröllopsfotograf sedan 2004

Inget bröllop är sig det andra likt. Lika unika som vi människor är blir bröllopdagen helt olika. Jag strävar efter att skapa något nytt på varje bröllop. Hitta en ny bild jag aldrig tagit. Det gör att även mina bilder blir unika och jag bevarar passionen att skapa.

Varför anlita mig?

Jag har lång erfarenhet och har sett mycket hända. Jag hanterar ösregn lika som stark sol. Jag jobbar med fler kameror och missar ingenting. Jag älskar det som sker och uppfattar stämning och sitationer och är som en kameliont som anpassar mig till olika människor. På det sättet kan jag smälta in och finna mig i skratt så tårarna rinner eller så rinner de av att det är så känslosamt. Det många anlitar mig för är porträtten och jag har utvecklat en egen redigering och stil på mina bilder. Porträttfotograferingen är också den stund som ni har helt för er själva under dagen där ni kan njuta av er dag och kärleken till varandra för en stund.

Är du nyfiken så bokar vi in ett möte och pratar mer. Det är viktigt att ni trivs med mig och känner att jag blir en del av er dag.

Investering

I timpriset ingår bröllopsmöte, planering, utrustning, fotograferingstid, urvalstid, restid inom 08-Stockholm samt bildvisingsmöte eller galleri. På ett möte räknar vi ut den tid ni behöver. Paketpriser inkl bilder kan erbjudas. Betalning med Svea Ekonomi, räntefritt upp till 24 månader.

1 timme 3500 kr

2-8 timmar 2500 kr/ timmen

9-16 timmar 2300 kr/ timmen

Pris efter 01.00 AM 3000 kr/ timmen

Pris per påbörjad timme

Bilder köper man till efteråt.

Inramade bilder, album, tavlor och digitala filer

20 högupplösta redigerade porträtt + alla bilder från dagen 19500 kr

10 högupplösta redigerade porträtt + alla bilder från dagen 13500 kr

50 högupplösta porträtt + alla bilder från dagen +Album 100 bilder 22900 kr

Album i samband med köp av digitala filer design av Jenny Puronne 2900 kr

Album 100 bilder utan köp av digitala filer 11 900 kr

Album 30-50 bilder utan köp av digitala filer 8900 kr

En pirrig dag i kärlekens och glädjens tecken

Created By
Jenny Puronne
Appreciate

Credits:

Jenny Puronne

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.