ACPaaS Product Portfolio Owner Met een hart voor Antwerpen

Ben je een Product Owner in hart en nieren? Heb je een passie voor emerging technologies? Kriebelt het bij jou als je strategische doelstellingen kan omzetten in concrete resultaten? Heb jij de drive om een brede portefeuille aan software producten te bewaken en uit te breiden in een organisatie in verandering?

Dan is dit misschien wel de uitdaging die je zoekt!

Met een totaal nieuwe manier om software te ontwikkelen - van grote, monolithische applicaties naar modulaire platformen die bestaan uit microservices - waait er ook een stevige wind door Digipolis als organisatie. De spil in dit verhaal? Het Antwerp City Platform as a Service (ACPaaS). Of hoe wij ervoor zorgen dat we toekomstgerichte, flexibele en tijd- en kostenbesparende resultaten opleveren voor Antwerpen.

Het voorbije jaar groeide het Antwerp City Platform as a Service uit tot een volwaardig technisch platform waarop we een twintigtal generieke back-end componenten, zgn. engines, aanbieden. De Product Portfolio Owner combineert twee rollen:

 • In je rol van ACPaaS Product Owner werk je nauw samen met de klantvertegenwoordigers en capteer je nieuwe behoeften. Je verwerkt die in de ACPaaS portfolio roadmap en je zorgt ervoor dat de wijzigingen in functie van de klantbehoeften geprioriteerd worden. Je stemt af met alle betrokken partijen. Je motiveert investeringen en prioriteiten aan je leidinggevende.
 • In je rol van ACPaaS vertegenwoordiger capteer je nieuwe afnemers en ben je hét aanspreekpunt bij uitstek voor vragen. Je kent de ACPaaS engines als je broekzak en zorgt voor de verankering van ACPaaS binnen de groep Antwerpen waar ook Digipolis deel van uitmaakt.

Wij zoeken een Product Portfolio Owner die zich thuis voelt in een omgeving met veel initiatieven en verschillende belangen. Je bent mensgericht en je kan de verschillende stakeholders overtuigen van de meerwaarde van je portefeuille. Je weet wat er leeft in de organisatie en je kan proactief verwachtingen managen.

Jij

 • hebt ervaring als product owner.
 • hebt ervaring als project- en/of programmaleider.
 • werkt klantgericht en investeert in een lange termijn relatie met de klanten.
 • communiceert mondeling en schriftelijk op maat van je gesprekspartner.
 • denkt out-of-the-box en bent creatief in het formuleren en uitwerken van adviezen en oplossingen. Je speelt gemakkelijk in op de veranderende behoeften van een business.
 • bent gedreven en dynamisch, en je functioneert prima in team en zelfstandig. Je voelt je goed in een zelforganiserend team.
 • werkt agile, pragmatisch en flexibel.
 • levert nauwkeurig en verzorgd werk af met de nodige zin voor kwaliteit.
 • werkt zelfstandig opdrachten uit en bewaakt hierbij de prioriteiten.

Wij

 • geloven in zelfsturende teams waarin kennisdeling, persoonlijke evolutie en teamgeest centraal staan.
 • duwen elkaar en onze klanten telkens opnieuw vooruit, met innoverende technologieën en methodes.
 • bouwen mee aan de digitale toekomst van Antwerpen en geven hiervoor elke dag het beste van onszelf.
 • hebben extra legale voordelen zoals werken 2.0, dertiende maand, min. 35 vakantiedagen, maaltijdcheques (€7), een gratis hospitalisatieverzekering voor jou, de partner waarmee je samenwoont/echtgenoot en je kinderen, groepsverzekering, fietsvergoeding, gratis abonnement openbaar vervoer, laptop en gsm.

Helemaal overtuigd?

We sluiten deze vacature af op 17 april.

Solliciteer via jobs@digipolis.be

Over Digipolis

Foto's: stad Antwerpen en Digipolis ©

Created By
Info Digipolis
Appreciate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.