Loading

Smaking av viner fra Republikken Moldova

Er din vinklubb klar for en overraskelse? Moldovske viner har en fantastisk kvalitet og mange spennende smaker. Kontakt oss for å booke en vinsmaking og presentasjon av vinturer til Rep Moldova. Så lover vi å begeistre deg. SuntVinuri representerer 5 moldovske vingårder. Vi lagerfører 10 moldovske viner utvalgt i samarbeid med norske vinkjennere og vinelskere. Flere produsenter og viner er på vei inn.

SuntVinuri holder vinsmaking

I 2017 inkluderte Lonely Planet Moldova på topp-10-listen over Europas beste destinasjoner. Landet har mangt å by på, særlig for vinelskere. Her finnes underjordiske ganger, kilometer etter kilometer med vinflaske etter vinflaske, og haller uthulet av kalkstein. Det er snakk om 200 kilometer med underjordiske vin-tunneler. Så utbygd er dette underjordiske systemet at det har blitt arrangert løpekonkurranser over ti kilometer her.

Vinsmaking på vingården Milestii Mici i Rep Moldova.

Middag med vinsmaking, vinkveld med venner, teambuilding, utdrikningslag? Ta kontakt med oss så stiller vi på en vinsmaking. Dette er en perfekt opplevelse for alle som er glad i god vin og ønsker å lære mer.

Sunt Vinuri

De fleste kjenner til viner fra Italia, Frankrike og Spania, men hvor mange har smakt på vin fra Rep Moldova ? Hvor mye kan man om Rep Moldova ? Moldova er et land med lang tradisjon og kjærlighet til vin. Vin fra Moldova har gitt oss fantastiske smaksopplevelser som vi vil dele med andre vinelskere. Under vinsmakingen får man lære om moldovsk vinkultur, moldovske drueslag, geografisk plassering av vingårder og vinmarker og selvsagt om de vinene man smaker på.

Vinsmaking rom på Cricova vingård / Egil som har startet Sunt vinuri i 2016

Bestill vinsmaking :

Cristian Turc - Sunt Vinuri office@suntvinuri.no / tlf 98875577

Egil Kjær - Sunt Vinuri : ekjaer@suntvinuri.com / tlf 93072766

Tilbakemeldinger fra vinklubber som har hatt Sunt Vinur på besøk:

"Takk for i går. Det ble et meget bra møte. Maria presenterte vinene på en flott måte, og de var gode. Kylling-gryten etterpå smakte fortreffelig og vinen til passet veldig bra. Cristian sørget for at flere av oss fikk lyst på en vintur til Romania. Jeg fikk veldig mange positive reaksjoner, og skepsisen mange hadde, ble til begeistring. Jeg vil også takke for den fine kommunikasjonen jeg har hatt med Egil i forkant av møtet. I det hele tatt et flott opplegg som kan anbefales andre vinklubber. Med vinlig hilsen , Bacchus`81 Terje"

Vinsmaking i Drammen

"Tusen Takk for et fantastisk opplegg på fredag. Det var en fornøyelse å ha dere på besøk. Skal hilse så mye og si takk fra alle vinklubbdamene. Romania var et spennende land å høre om og vinene var helt eksepsjonelle. Har allerede bestilt noen av vinene vi smakte på fredag og jeg anbefalte vinmonopolet om å velge og ha noen av disse vinen på det ordinære sortimentet. "