Loading
Är du en ny bilbyggare som drömmer om att sätta snabba varvtider med en bil du utvecklar med dina egna händer? Har du redan massa erfarenhet och tusentals timmar i garaget, men söker en inspirations-kick inför säsongen? Vill du spara massor av tid, slippa gå på onödiga nitar och få ovärderlig kunskap av profiler som slitit sig till toppen av Svensk Time Attack?

Under Påskdagen 20 april erbjuder vi alla garage-nördar och entusiastiska följare ett unikt tillfälle att få ofiltrerad kunskap direkt från branschledande profiler.

För första gången samordnas ett nytänkande och modernt serie seminarier med 4 profilstarka gäster. Till ett prisvärt pris delar de med sig av sina bästa tips och ovärderlig inspiration. Självklart ingår entrébiljetten till mässan (värde 300:-) samt Kaffe/fika.

Passa på att uppleva http://www.custommotorshow.se på plats, för att sedan inleda säsongen med en riktigt högoktanig injektion energi under en välorganiserad, avslappnad eftermiddag tillsammans med oss i Elmias fina konferensanläggning.

OBS! Begränsat antal platser (20st).

Seminariet leds av Henrik Ryberg, även känd som “Cammo” när han varit bilbyggare med flera vilda BMW-byggen under bältet.

Han är även kallad “Syrebrist” som programledare för Onroaders podcast (https://play.acast.com/s/onroaders).

17.05 - 18.30: LIVE! Podcast och öppen Q&A samt diskussionsforum:

Efter seminariets slut kommer samtliga föreläsare medverka i en öppen diskussion där följare online kan ställa frågor. Samtliga seminariegäster bjuds in att stanna och ta del av innehållet samt ställa sina egna frågor.

Pizza kommer till självkostnadspris att beställas utkört till lokalen. Diskussionen pågår till ca 18.30 dvs efter ordinarie bilmässan stängts för att skyndsamt vara ute senast 18.50.

ANMÄLAN & PRIS:

Signup görs genom att klicka på "Signup" nedan. Du kommer mailas mer detaljerad info efter din anmälan i god tid inför lördag.

PRIS: 990:- för de 10 första eller de som anmäler sig innan tisdag 23.55, annars 1490:-

“DRIVER 2019” RABATT: Ca 30% rabatt till alla från TimeattackNU-serien (690:-)

14.05-14.30 Ink 10 min Q&A: TIMEATTACK FRÅN EN ARRANGÖRS PERSPEKTIV

Mikael ”Timeattacknu.se” Jarosinski berättar om hans syn på framtiden för Timeattack i Sverige och Världen, samt hur han säljer in sporten till partners/sponsorer. Intressant för alla som kör eller är intresserade av att köra Timeattack på all form av nivå!

14.35-15.15 Ink 15 min Q&A: FRÅN TRACKDAY TILL VARVREKORD GUSTAF BURSTRÖM

Gustaf ”Revline Time Attack” Burström tar er med på sin bilbyggarresa från att testa bankörning med Gti- bil på nittiotalet till att sätta varvrekord på Svenska banor med sin Revline Porsche 968 GT1.

Han delar med sig vad han har lärt sig under åren inom alla delar av en TA-satsning: planering, byggfasen och hur man lägger upp en racehelg på bästa sätt.

15.35-16.15 Ink 15 min Q&A: EN DJUPDYKNING MED EN MOTORMAPPARE AUTO-GRUPPENS NADER DERAKHSHAN

Nader från Auto-Gruppen har trimmat otaliga bilar både för gata och bana och ger en unik insikt i hur en proffsmappare jobbar.

Han delar även med sig av sina bästa tips för att du ska komma så förberedd som möjligt nästa gång du ska mappa din motor. En trasig motor ger inga varvtider!

16.20-17.00 Ink 15 min Q&A: SPEEDLAB ACADEMY – 3D PRINT I BILBYGGET MICHAEL KARPERS

Killarna från Speedlab har en passion för låg vikt och nya tekniker. De berättar om hur man med hjälp av 3d-printing kan ta fram avancerade delar både snabbare och lättare.

Framtiden för bilbygge är här!

FRÅGOR & KONTAKTPERSONER:

PRIMÄR MAIL & SMS: media@timeattacknu.se, Micke (0738121190)

Allmänna frågor & Media: David Johansson 076-185 12 97

Biljettansvarig: Peter Rasmusson 073-206 60 44

Biljettansvarig: Fredrik Liljeroth ‭070-693 66 25‬

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.