Loading

Open Lesweek maandag 28 mei t.e.m. maandag 4 juni

Denk je eraan om een cursus of zelfs een volledige opleiding te volgen? Zou je graag eens van enkele lessen willen proeven voor je beslist? Registreer je dan gratis voor onze Open Lesweek! Van maandag 28 mei 2018 tot en met maandag 4 juni 2018 zetten we het hele aanbod in de kijker.

Registreren voor deze infomomenten en lesbezoeken is gratis. Registreer je hier :

Hieronder vind je nog extra info over de studiegebieden Talen, Nederlands voor anderstaligen, ICT, Schoonheidszorgen en Haartooi, Fotografie, Bloemschikken, Kruidenkennis, Goudsmid, Metaal-lassen, Tandarts- en Apotheekassistent, Mode en Culinair.

TALEN

Op zowat elk moment van de week kan je wel een taalles bezoeken, Frans, Spaans, Italiaans, Engels, Duits, Russisch, Pools of Arabisch? Aan jou de keuze. Voor elke open les voorzien we een introductiemoment.

Wil je je graag inschrijven in een taalles maar twijfel je over je niveau? Schrijf je dan gratis in voor één van onze niveautesten

Nederlands voor anderstaligen

Volg om het even welke les van het aanbod Nederlands op onze website, registreer je en bied je aan bij de les van je keuze.

ICT

Ben je benieuwd wat er eigenlijk gebeurt in de les Smartphone, Android 3, ICT Veiligheid, Photoshop elements 4 of PC EHBO? Dit is je kans om een kijkje te nemen in een ICT-les in ons centrum. Wel even registreren.

Schoonheidszorgen en Haartooi

Dit is een gelegenheid om niet te missen! Op woensdag 30 mei krijg je een introductiegesprek, een rondleiding én een verwenmoment in ons beautysalon. Vergeet je niet te registreren.

Fotografie

TENTOONSTELLINGEN CURSISTEN PORTFOLIO FOTOGRAFIE

Op zaterdag 2 en zondag 3 juni nodigen de cursisten fotografie van de modules Portfolio je uit op hun tentoonstellingen. Dit is hun laatste project, hierna behalen ze hun certificaat van Fotograaf. De cursisten werkten samen en organiseerden een fotoparcours doorheen Kortrijk. Je kan hen bezoeken in: Hostel Groeninghe, Passionistenlaan 1 (groep Peter), Pand A, Conservatoriumplein 1 (groep Lize), Vrijzinnig centrum Mozaïek, Overleiestraat 15 (groep Tom)

Meer info over dit evenement vind je op deze Facebookpagina.

Op zaterdag 9 juni organiseert de vakgroep een infomoment tussen 10.00 en 15.00 uur in Zwevegem (H. Consciencestraat 1A) en Tielt Vijverhof (Kortrijkstraat 70). Er wordt ook extra uitleg gegeven over de organisatie en aanpak van de module Portfolio. Registreren hoeft niet.

Bloemschikken

Op elk van de introductiemomenten Bloemschikken krijg je de gelegenheid om zelf een bloemstukje te maken.

Kruidenkennis

In de lessen kruidenkennis mogen de cursisten én kandidaat-cursisten een gezonde aftersun zonder schadelijke chemische producten maken.

GOUDSMID

Inrit Campus Heule
Zo rijd je op de campus om ons te bereiken

METAAL-LASSEN

Kom eens kijken in ons atelier. We bezorgen je een laskap en een veiligheidsshort. Je krijgt de kans om eenvoudige oefeningen in elkaar te lassen en zo te proeven van de elementaire basistechnieken van het lassen.

Tandarts- en Apotheekassistent

We organiseren we een infomoment over de opleiding tandartsassistent op 31 mei om 19.00 uur (Minister De Taeyelaan 13, 8500 Kortrijk). Registreer je eerst hier:

Op donderdag 7 juni 2018 om 19.00 uur is er een infomoment over de opleiding apotheekassistent (Graaf Karel de Goedelaan 7, 8500 Kortrijk, lokaal K107). Ook deze infosessie is gratis, maar we vragen je wel om je aanwezigheid te bevestigen door een mail te sturen naar gwen.carmans@cvo3hofsteden.org

MODE

De geregistreerde bezoekers van de cursus fantasiejuwelen mogen ook een klein juweeltje maken met recyclagemateriaal (koffiecups). zie foto:

Halsketting uit recyclagemateriaal

Culinair

Registreer je voor onze kooklessen tijdens de Open Lesweek en kom mee koken en heerlijk tafelen!

Created By
Mieke Lapauw
Appreciate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.