Loading

MØTER, MESSER OG KONFERANSER Gullbring Kulturanlegg

Fleksible lokaler for alle møter

I hjertet av Midt-Telemark

Gullbring ligger godt plassert midt i Bø, med kort avstand til alt bygdebyen har å by på. Bø Hotell og Universitetet i Sørøst-Norge er våre nærmeste naboer, og togstasjonen ligger kun en liten gåtur unna, med direktetog til Oslo, Kristiansand og Stavanger. Her er det både lett å komme seg med bil, buss og tog.

Kompetanse og gode løsninger

Vi skreddersyr arrangementer etter ønsket størrelse i gode møterom og store saler. Alle våre rom har bildeløsninger, slik at du kan stole på at budskapet ditt kommer frem.

Oversikt og kapasitet

  • Storsalen: fast amfi 396
  • Kinosalen: fast amfi 144
  • Oppåstugo: 30 - 60 etter oppsett
  • Galleriet: 20 - 50 etter oppsett
  • Kammerset: 14
  • Idrettshallen: 800
  • Framstugo: 200

Storsalen

Med nesten 400 seter er Storsalen godt egnet til de store konferansene og møtene. Her har du alle muligheter til å krydre arrangementet med musikkinnslag, lysdesign og annen underholdning. Fantasien setter grensene - vi hjelper deg med gjennomføringen!

Vi forslår en standardpakke med kaffe, te, vann og frukt under hele oppholdet deres. Til lunsj serverer vi påsmurt focaccia i foajeen vår, som ligger i tilknytning til salen.

Pris: 340,- per person + mva.

Kinosalen

Kinosalen har 144 seter og er et godt utgangspunkt for mellomstore konferanser og møter. I salen er det lagt opp for lyd og bilde, og vi tilrettelegger salen til deres behov.

Vi forslår en standardpakke med kaffe, te, vann og frukt under hele oppholdet deres. Til lunsj serverer vi påsmurt focaccia i foajeen vår, som ligger i tilknytning til salen.

Pris: 330,- per person + mva.

Oppåstugo

Vårt største rom med flatt gulv - her har du muligheten til å velge mellom mange ulike oppsett på rommet. Vi setter opp rommet slik dere ønsker det!

Vi forslår en standardpakke med kaffe, te, vann og frukt under hele oppholdet deres. Vi forslår en standardpakke med kaffe, te, vann og frukt under hele oppholdet deres. Til lunsj serverer vi påsmurt focaccia, fra vår egen kafé.

Pris per person er 310,- per person + mva.

Kammerset

Kammerset er rommet for de mindre styremøtene og samlingene. Rommet er satt opp med 14 stoler og ovalt bord, slik at alle er med i samtalen.

Vi forslår en standardpakke med kaffe, te, vann og frukt under hele oppholdet deres. Til lunsj serverer vi påsmurt focaccia, fra vår egen kafé.

Pris per person er 250,- per person + mva. Rommet kan også leies uten servering - ta kontakt for pris.

Servering

Uten mat og drikke....

Vi skreddersyr servering etter deres ønsker, både fra egen Kafé, Bø Hotell og andre. Send oss en forespørsel så lager vi et skreddersydd tilbud til deg.

Se vår konferansemeny for mer inspirasjon!

Velkommen til møteplassen i Midt-Telemark!

Booking: André Hustoft Nesheim - andre@gullbring.no

Credits:

Patrick Webb