Familien Madsen ønsker jer alle en glædelig jul 2016

I foråret besøgte vi familien i Hong Kong og nød et par dage hjemme hos dem, inden vi sammen rejste til Vietnam, hvor vi boede i den dejligste villa i byen Da Nang. Efter en dag med sightseeing, pool og strand, tog vi ofte ind til den hyggelig naboby, Hoi An, hvor vi fik lækkert mad og hyggede os på nattemarkedet.

Efter et cykeluheld måtte Jonas en tur forbi skadestuen. Det viste sig, at han desværre havde brækket armen. Det tog han dog i "stiv arm" og ved hjælp af gaffatape og fire plastikposer, fik han stadig mulighed for at plaske i poolen og lege i sandet.
I sommerferien fejrede vi vores kobberbryllup med en dejlig havefest i sommerhuset.

I sommerferien var vi også en tur nede og se Frøslevlejren, hvor far havde aftjent hans værnepligt for lllaaaannnngggg tid siden.

Den danske sommer bød da også på en par stranddage, så vi kunne få luftet vores surfbræt :-)
2016 var også året hvor vi "døjede" noget med det blå "Lyn". Det var ikke altid den lige startede, hvilket til tider var noget besværligt...
Så nu er den udskiftet!
Kortklubben i LAS VEGAS

Kortklubben kom endelig afsted til Las Vegas! Fantastisk by - liv og glade dag - og de fleste af os vandt ved rouletten!

Lone og jeg tog også lige en tur over Grand Canyon med Helikopter. Fantastisk oplevelse!

Halloween

Familien Madsen ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og godt nytår!

Credits:

Alle fotos tilhører Anja Emilie Madsen og må ikke anvendes til andre ting.

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.