En alldeles speciell fotografering FamilJefotografering

En release

Vet ni? Under ett helt underbart år har jag nu fått möjligheten att vara mamma. Och alla ni som är mammor, pappor, mor- och farföräldrar, Ni vet hur mycket som händer, och det mesta som händer så snabbt, i vardagen. Som ett susande, blixtrande ögonblick. Och jag själv älskar alla minnen & bilder jag lyckats hinna fånga på ögonblicken. Men allt som oftast har jag saknat någon som är där och fångar dem åt mig - för alltid.

Därför har jag nu designat om mina paket - så de kan erbjuda Dig allt det där som jag saknat, alla de ögonblick jag inte hunnit fånga & alla de känslor som finns inom familjen som bara är Vi.

Först Ut vill jag presentera en alldeles speciell & underbar Familjefotografering.

Har du ibland tänkt hur lycklig du är, just där du är? Och trots tvätt, disk & stress har du precis allt du önskar och världens finaste familj?

Det finns vissa ögonblick som händer snabbt så man ibland undrar om det verkligen hänt. Men just de ögonblicken är de som gör att din mage pirrar och hjärtat skuttar. Är det när din annars vilde son håller dig i handen för trygghet? Eller är det när din man ser på dig som om du är hela världen?

Oavsett vad så är det de ögonblicken vi vill minnas och känna för all framtid.

För vilka bilder vill du se tillbaka på om 40 år?

En Familjefotografering hos mig innebär att fånga och bevara äktheten i bilderna. För att ge er de finaste minnena sparade för alltid.

Känslorna

Jag kan nu erbjuda just Dig en Familjefotografering - hos er, för er som bara är Ni!

Under 1 timme ses vi hos er, vi leker, vi badar, vi kanske gör läxorna? Det som ni tycker om, och det som ni vill minnas om 40 år. Vardagen Livet.

Vad ingår?

  • Konsultation inför fotografering
  • Rekvisita framtagning
  • Personligt designad fotografering
  • 1 timmes fotografering
  • Alla bilder fulltbearbetade webupplösta bildfiler (som du kan använda på Facebook/instagram/telefon mm
  • Bildvisning
  • Personligt framtagna produkter
  • Presentkort på 500kr på album

Bara för Dig: 4000kr

(Ordpris 5900kr)

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.