Loading

Digi haltuun 1 & 2 digitaalisuuden hyödyntämisen alkeiskurssit 1 ja 2

Kaipaatko apua digiloikkaasi? Etkö tiedä mistä lähteä liikkeelle? Tuntuuko sinusta siltä, että digistä ei ole mitään hyötyä opetukseesi? Koetko, että koulutuksissa asiaa tulee niin paljon, että et pysy vauhdissa mukana?

Tule mukaan Digiopetus Syyrilän järjestämiin koulutuksiin Digi haltuun 1 -5.2.2019 Helsingissä (klo 13-18) ja/tai Digi haltuun 2 -19.2.2019 Helsinki (klo 13-18). Nämä alkeiskurssit on tarkoitettu kaikille vieraita kieliä opettaville opettajille, jotka eivät juuri ole käyttäneet aiemmin digitaalisuutta opetuksessaan ja kaipaavat apua digiloikan alkumetreille. Huom! Koulutuksissa on eri sisältö. Näissä koulutuksissa opetellaan hyödyntämään muutamaa helposti käytettävää sovellusta, joista saa pedagogisesti järkevää tukea opetukseen. Koulutuksessa edetään hitaasti ja harjoitellaan saman sovelluksen käyttöä useamman tuotoksen verran. Pienessä ryhmässä on tarjolla paljon henkilökohtaista ohjausta ja neuvoja. Digi haltuun 1 -koulutuksessa käytävät sovellukset ovat Spellic, Toony Tool sekä Adobe Spark Graphic. Digi haltuun 2 koulutuksessa harjoitellaan Educaplay ja Adobe Spark Video -sovellusten hyödyntämistä opetuksessa.

Kouluttaja

Heini Syyrilä, vuoden kieltenopettaja 2017

Parolan yhteiskoulu ja lukio, kouluttaja

Koulutuspaikka: Koulutus järjestetään Helsingissä aivan rautatieaseman vieressä Erilaiset oppijat ry:n toimitilassa osoitteessa Vuorikatu 16 A 1. Tila sijaitsee talon 2. krs:ssa, talossa on hissi.

Hinta: Koulutuksen hinta on 160 € (sisältää alv 30,97) ja kesto 6 x 45 min. Hinta sisältää koulutuksen sekä iltapäiväkahvin/teen. Hinta ei sisällä matkoja eikä majoitusta. Osallistujalla on oltava mukana oma tietokone.

Ilmoittautuminen: Ryhmän maksimikoko on 15 henkilöä ja se täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutus toteutuu, jos ilmoittautuneita on 7 henkilöä. Ilmoittautuminen 15.1.2019 mennessä Digi haltuun 1 ja 29.1.2019 mennessä Digi haltuun 2 tai niin kauan kuin ryhmässä on tilaa. Koulutuksen toteutumisesta ilmoitetaan ilmoittautumissivulla heti kun vähimmäismäärä on tullut täyteen.

Koulutusvahvistus: Kaikki koulutukseen pääsevät saavat sähköpostiinsa koulutusvahvistuksen ja tarkemmat ohjeet viimeistään 16.1.2019/30.1. Huom! Jos et ole saanut ilmoittautumisen yhteydessä välittömästi viestiä ilmoittautumisen vastaanottamisesta tai koulutusvahvistusta viimeistään 16.1.2019/30.1.2019, olethan yhteydessä!

Laskutus: Koulutuksen laskutus tapahtuu sähköisen laskutusjärjestelmän kautta. Mikäli koulutuksen maksaa kaupunki/kunta, selvitäthän ennen ilmoittautumislomakkeen täyttämistä sähköisen laskutusosoitteen (OVT numerosarja), jota lähes kaikki kunnat jo käyttävät. Mikäli koulutuksen maksaa osallistuja, tulee lasku sähköpostin liitteenä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Laskua ei ole mahdollista maksaa osissa. Laskun lähettämisen jälkeen tulleista laskutusosoitteen muutoksista peritään erillinen laskutuslisä, joten ilmoitathan laskutusosoitteesi muutoksen viimeistään 16.1.2019.

Peruutusehto: Ilmoittautuminen on sitova. Jos osallistuja on syystä tai toisesta estynyt tulemaan koulutukseen, hän voi osallistua Digiopetus Syyrilän vastaavaan koulutukseen myöhemmin tai hän on hän itse velvollinen järjestämään tilalleen toisen henkilön. Koulutukseen ei ole listaa varalla olevista. Laskutus siirtyy tilalle tulevalle henkilölle sitten, kun hän on jättänyt oman ilmoittautumisensa sähköpostilla osoitteeseen koulutus(at)kieltenopetus.fi

Lämpimästi tervetuloa koulutukseen!

Created By
Heini Syyrilä
Appreciate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.