Loading

There is a life outside Elena González

Què fas quan no ets a la Fundació Pasqual Maragall o el BarcelonaBeta Brain Research Center?

M’agrada el cinema, veure sèries, llegir, escoltar música. També dibuixar, pintar i brodar (normalment tot alhora). Intento anar a concerts, exposicions, escapar-me a la natura, passar bons moments amb amics i família. Però la veritat és que darrerament les activitats indoor han tingut més protagonisme que les altres. Aix.

Quin és el lloc on has viatjat que més t’ha agradat?

Crec que he gaudit més les rutes fetes en cotxe podent decidir sobre la marxa on menjar, on dormir... Va ser bonic recórrer una part de Grècia així, la Costa Blava de França, una miqueta de Romania, etc. El més recent i amb el record més viu és el d’aquest estiu passat al nord de Califòrnia, Oregon i Washington, i que va superar de llarg les nostres expectatives.

D'esquerra a dreta: Trinidad (CA), Portownsend (WA) , Oregon Dunes (OR) i Crater Lake (OR)

Una pel·lícula (o més):

Vàries pel·lícules d’en David Lynch, especialment 'Mulholland Drive', 'Death Proof', 'Kill Bill Vol. I i II', molt fan de la trilogia de 'Back To The Future', 'Alta Fidelidad', 'Celebración', 'A bout de Souffle', clàssics dels 90 com 'Terminator II', algun clàssic musical com 'On The Town'... una mica de tot. I darrerament he vist i gaudit molt 'Estiu 1993' i 'La Doncella', que és una meravella.

Una sèrie (o més):

Per sobre de totes, 'Twin Peaks'. Quina enveja em fa la gent que encara no l’ha vist! A banda, 'Black Mirror' em va semblar genial (sobretot les 2 primeres temporades), i també estan 'Fargo', 'Westworld', 'Stranger Things', etc.

Un llibre (o més):

Un dia vaig decidir que el meu llibre favorit era 'Leviatán' de Paul Auster, però l’hauria de rellegir perquè no recordo res, i llavors era molt jove. M’encanta 'Éramos' unos niños de la Patti Smith, ara estic llegint 'Mi vida en la carretera' de la Gloria Steinem i ja tinc ganes de començar 'La broma infinita' de David Foster Wallace. També m’agraden les novel·les gràfiques: 'Epiléptico', 'MAUS', 'Persépolis', 'Ghost World'...

Un grup, cantant o estil musical:

No sé quins són els meus grups favorits, però sí sé quines discografies completes m’enduria a una illa deserta: les de Pixies, Pulp i Depeche Mode. Els darrers mesos he escoltat força Dead Moon, Lebanon Hanover, el “Nómadas” de Franco Battiato..., etc. Més d’aquí, m’agraden els Wind Atlas, Comado Suzie, Univers. I els concerts més divertits, els de Hidrogenesse, Les Sueques i Salvaje Montoya.

Jo amb part de Les Sueques. El meu únic moment groupie a la vida!

Una cita amb la qual t’identifiques:

No sé si m’identifica però la dic sovint:

De tot se n'apren

Un record que no voldries oblidar:

La complicitat, entre baralla i baralla, amb el meu germà quan érem petits i joves. I també ara de grans.

Un somni personal a realitzar:

Aprendre a tocar el baix. I també l’harmònica, que fa germanor.

Amb aquesta iniciativa volem compartir les aficions i records del personal de la Fundació Pasqual Maragall i el BarcelonaBeta Brain Research Center.

Ves pensant les teves respostes, perquè tard o d'hora et tocarà! La protagonista del proper número serà:

Karine Fauria

Recupera les anteriors entrevistes:

Credits:

Created with images by Witizia - "landscape field fence wood green nature fields" • DyosEL - "Wallpaper"

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.