Loading

Lekende Øyeblikk - EN GUIDE

Hva er Lekende Øyeblikk?

Lekende øyeblikk er en familiefotografering hvor vi skaper opplevelsesbilder gjennom lek. Vi vil gi dere et fantastisk øyeblikk som kan pryde veggen!

Er dette for barn i alle aldre?

Konseptet er utviklet og best egnet for barn over 3 år. Grunnen til dette er at mindre barn ikke er store nok til å forstå og være med på lekene vi bruker for å skape øyeblikkene.

Hvilke klær skal vi ha på oss?

Dette er utrolig avgjørende for at bildene skal bli fine! Følg derfor rådene under, se bilder på nettsiden vår for inspirasjon og send oss gjerne bilder av antrekkene via mail på forhånd slik at vi kan hjelpe til.

Vi ønsker klær som harmonerer godt sammen i fargene. Bruk gjerne lyst tøy. Unngå ruter, striper, logoer ol. da dette stjeler oppmerksomheten bort fra ansiktene. Nøytrale farger på klærne er renest, og skaper også tidløse bilder.

Vi anbefaler at klærne ikke er så «pyntet», men heller litt naturlig hverdagstøy som passer ute i naturen.

Når kan vi fotograferes?

Det er viktig at bildene tas når lyset er optimalt. Dette varierer hele året, derfor er det best å ringe oss slik at vi sammen kan finne et godt tidspunkt å fotografere.

Kan vi ta med dyr?

Kjæledyr er en stor del av familien, ta de gjerne med til fotograferingen!

Hva koster fotograferingen?

Fotograferingen koster 1990,-

Det er samme pris som en vanlig familiefotografering, men gir muligheten til å få en opplevelse utendørs uten ekstra kostnad.

Hva er inkludert i prisen av fotograferingen?

En kostnadsfri visningstime settes opp for å se en presentasjon av bildene med en av våre fotografer. Her viser vi bildene stort med musikk. Dette får vi tilbakemeldinger på som en veldig hyggelig opplevelse.

Her får dere hjelp og veiledning fra oss, samt rabatter på det dere ønsker å bestille. De to bildene som er inkludert i fotograferingen plukkes også ut på denne timen.

Denne timen avtaler vi etter fotograferingen.

Ring oss på 51 88 14 00 for timebestilling.

Velkommen til oss!

Fotografene Stine Lise, Arild, Marita og Henriette

Created By
Studio Hjelm
Appreciate

Credits:

© Studio Hjelm

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.