“you think it's expensive to hire professional, wait until you hire an amateur” - Red Adair (Oil Fire Fighter) Wilskrachtig, nauwkeurig, analytisch, gedetailleerd, objectief

Wie is Joop?

Beroepsmatig startte ik in de jaren ’80. Door mijn analytisch oplossend vermogen en bovendien nauwkeurige wijze van werken, behaalde ik al vroeg mijn diploma op HTS gefocust op elektriciteit. Je kunt mij een rationeel introverte persoonlijkheid noemen die consequent en doortastend zijn passies uitvoert. Met een onverzadigbare dorst naar nieuwe kennis, startte ik mijn carrière als elektricien in de olie en gas industrie. Ik behaalde een variatie aan diploma’s gefocust op o.a.; hoogspanning, laagspanning, instrumentatie en veiligheid. Door deze focus leidde ik offshore en onshore projecten voor organisaties als o.a. Heerema, Allseas, Keppel Verolme, Placid Oil, Koninklijke Schelde Group, Damen, WindMW en Jan de Nul.

“Het succesvolle verloop van het project De “Holland-Klasse” is een serie van vier Ocean Going Patrol Vessels voor de Koninklijke Marine is te danken aan de kennis en inzet van de heer Waeijen.” - Ministerie van Defensie, Dhr. Ir. R. Zuiddam.
"Ik ben zeer dankbaar voor zijn bijdragen aan ons bedrijf, bijvoorbeeld is hij erin geslaagd om de controle over een aantal projecten terug te krijgen en positief af te sluiten. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat Joop de intelligentie, arbeidsethos en communicatieve vaardigheden beheerst om waarde toe te voegen waar hij dan ook komt te werken.” - Alewijnse, Dhr. M. Worthing

Nu al enige tijd zelfstandig ondernemer, is mijn service gelijkwaardige bedrijven te assisteren met het begeleiden van gecompliceerde nieuwe en/of lopende projecten, met als doelstellingen; project succes, rendement verhoging en resultaat verhoging.

“Give it a name”

 1. elektrotechnisch supervisor
 2. project constructie manager 100MIL+
 3. interim project directeur
 4. site manager
 5. commissioning manager
 6. interim technisch directeur

Wat zijn uw wensen? Waar loopt u tegen aan? Goed om te weten is dat ook onshore projecten mij niet weren. Zodoende ik ook als vastgoed ontwikkelaar actief ben waar succesvolle investeringsmogelijkheden genereert worden, voor de succesvolle ondernemer.

Mr Waeijen is a very experienced professional with excellent communication skills. We were very pleased with the work he performed for us and we wish him well in his future endeavours. - Mr. J. Assheuer, Managing Director WindMW
Mr Joop Waeijen was employed by WindMW as the onsite construction manager for the off­shore substation for our Meerwind wind park trom November 2012 to April 2014 - Jens Assheuer, Managing Director WindMW

Toegevoegde waarde

Elke organisatie zoekt in projecten commercieel voordeel. Tijdens de grotere projecten gaat het om effectief en efficient omgaan met onverwachte uitdagingen die tijd en geld kosten. Bovendien het gedurende langere periode de manschappen op hoog niveau te laten werken. Hierin ligt een groot deel van mijn toegevoegde waarde. Gedestilleerd uit vier decennia aan kennis en ervaring, wordt ik vertrouwd met grote projecten om deze tot doorgaans grote successen te verheven.

Ook op zoek naar rendement verhoging en resultaatverbetering? Geef een seintje wanneer het uit komt, dat ik u bel.

Het gaat toch immers om de cliënt?

De wensen en de doelstellingen van het bedrijf en bovendien het klant perspectief. Dit wordt bewerkstelligd door goed te luisteren, zonder aannames te werk gaan en voldoende, juiste vragen te stellen.

“Dhr. Waeijen is een gedreven persoonlijkheid die onder grote tijdsdruk uitstekend heeft gefunctioneerd in alle taken die Schelde Marinebouw aan hem heeft opgedragen, daarnaast heeft dhr. Waeijen grote waardering ontvangen van onze klant, de Koninklijke Marine. Ik beveel hem van harte toe bij andere werkgevers of opdrachtgevers.” - Royal Naval Shipbuilding, Dhr. B.H. Angel
“Door zijn grote inzet en brede praktische kennis heeft hij vele mensen op sleeptouw genomen. Dit heeft hij getoond zowel in werkoverleggen als op de werkvloer. Het is dan ook mede aan hem te danken dat de planning gehaald is” - N.V. Elektriciteits-Produktiemaatschappij Zuid-Nederland EPZ, Dhr. C. Loos Manager Energie beheer)
Joop Waeijen - interim project directeur, elektrische supervisor, project constructie manager, interim technisch directeur, site manager, commissioning supervisor - offshore, onshore, civiel, elektra, installatie, infra.

Herkent u deze situaties en vragen?

 • We hebben last van besluiteloosheid binnen het project. Hoe gaan we daar het beste mee om?
 • Hoe krijgen we meer scherpte, lef en daadkracht in ons (project)team?
 • We hebben het gevoel dat we kansen laten liggen en er niet uithalen wat erin zit. Hoe doorbreken we dat?
 • We zijn vak-experts, maar willen ook commercieel resultaat. Hoe kunnen we op een passende manier vinden om het project succesvol af te ronden?
 • Hoe zorgen we ervoor dat het project niet alleen op korte termijn resultaat oplevert, maar dat er ook écht iets verandert binnen het projectteam?

Door een vrijblijvend gesprek in te plannen, zullen wij samen, uw casuïstiek bespreken. Ik zal derhalve de theoretische uitdaging aan vliegen met praktijkgerichte oplossingen, die sowieso resultaatsverbetering en rendement verhoging opleveren gerelateerd aan het project.

Created By
Joop Waeijen
Appreciate

Credits:

PER DIRECT BESCHIKBAAR Dhr. J. Waeijen (Joop) 0620538465 | j.waeijen@hetnet.nl

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.