Loading

BioPlas Per un món millor.

Qui som?

Som tres alumnes de Batea (Terra Alta). L'economia de la nostra zona es basa bàsicament en l'agricultura i els fruits de la terra. No obstant, l'ecologisme i la cura del medi ambient no és, encara, una prioritat per la major part de la població. Per això, hem creat un projecte dedicat a la gent i a les empreses, amb el qual animem a tothom a ser més actius en la preservació del medi ambient i entre tots poder fer un món millor. La preservació dels recursos naturals i del medi ambient són bàsics per aconseguir una economia sostenible. Aquest projecte s'anomena BioPlas.

Què fem?

El nostre projecte vol promoure un canvi d’hàbits en la població mitjançant dos eixos principals:

• Per una banda, subministrarem productes de bioplàstic, com bosses o envasos a petits negocis o compradors locals. Farem arribar a la nostra zona, envasos biodegradables amb la finalitat de reduir els productes de plàstic que contaminen tant al nostre planeta i que estan massa generalitzats entre el mercat de consum.

• Per altra banda, retirarem del mercat els envasos de plàstic tradicionals perquè puguin ser reutilitzats en la fabricació de cubells per la brossa o estris de mobiliari urbà.

Què és el bioplàstic?

Els bioplàstics provenen de fonts renovables, normalment consisteixen en polímers naturals a partir de residus agrícoles, cel•lulosa, midó de patata o blat de moro. Són una mesura de reducció al problema dels plàstics contaminants que ofeguen el planeta i contaminen el medi ambient. Alguns dels seus principals avantatges són que redueixen la capa d'ozó, suposen un estalvi energètic en la producció i no consumeixen matèries primeres no renovables.

Created By
Guillem Galcerà
Appreciate

Credits:

Creado con imágenes de sergio souza - "untitled image" • Gina Jie Sam Foek - "Playing with found objects on the beach, trying to get to a Still life composition I like."