Loading

Fotograf Hanna Björkstedt prislista 2019

Vad kul att du har hittat hit! Jag är en Stockholmsbaserad fotograf med 10 års erfarenhet av mode-, inredning- och matfoto men på senare år har jag specialiserat mig på barn och familj, något jag älskar! Jag utbildar också andra fotografer i att hitta sin bildstil och att skapa stämningsfulla bilder genom att hålla i workshops och fotokurser.

Jag strävar alltid efter att skapa magi och mina bilder kännetecknas av mjukt, befintligt ljus, fina miljöer i naturen och unik rekvisita. En fotografering med mig är lugn och sker oftast utomhus. Jag har tre egna barn och har lärt mig hur man får barn att känna sig speciella och avslappnade framför kameran. Efter fotograferingen ska ni känna att ni har haft en rolig och kärleksfull stund tillsammans, något som både ni och barnen kommer ihåg som något positivt, de fantastiska bilderna är nästan som en bonus! :)

De flesta av mina kunder bokar mig för mina idéer och min speciella stil, men jag är såklart öppen för dina idéer och önskemål. Kanske har du sett något jag har skapat tidigare som du bara måste förverkliga med dina nära och kära? Nämn i så fall det i ditt mail! :)

Nedan hittar du min prislista för familj, barn och gravid under 2019, följt av en bildkavalkad från tidigare fotograferingar med hopp om att inspirera just dig, missa för allt i världen inte den! ♥

Tid för fotografering, pris och antalet högupplösta bilder som ingår beror på vilket paket ni väljer. Inom 14 dagar får ni en länk till ett webbaserat galleri med bilder (ca 15-50 st beroende på paket) och vill ni köpa till fler bilder kostar de 250kr styck och även de levereras högupplöst.

Boka er fotografering här eller via mail: hanna@bjorkstedt.com

Vänligen Hanna Björkstedt

Instagram: @bjorkstedt_com

www.bjorkstedt.com

Jag och mina barn. ♥

Paket 1

1 person

5 högupplösta bilder

2495 kr ink moms

Paket 2

2 personer

7 högupplösta bilder

3495 kr ink moms

Paket 3

3 personer eller fler

10 högupplösta bilder

4495 kr ink moms

Paket 4

3 fotograferingar

Missa inte att föreviga någon av de stora höjdpunkterna under första året. ♥

Gravidfotografering, nyföddfotografering och 1-årsfotografering som fotograferas vid tre olika tillfällen under drygt ett år ♥

6995 kr ink moms

"Måste bara tacka dig för igår! Vi var helt tagna av dig som person! Så rolig och varm och duktig. Tack för att du tog din tid och ditt tålamod!" ♥

Boka din fotografering här eller via mail: hanna@bjorkstedt.com

Credits:

©Hanna Björkstedt

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.