Förlossningsberättelse att fotografera en förlossning

Så ni väntar barn? Grattis! Till detta fantastiska, otroliga, tidskrävande, överväldigande, magiska, känslostormande och vackra som ni har framför er. Och ni funderar på att dela det med mig? Vilken ära!

Första mötet.
"When I say I want to photograph someone, what it really means is that I'd like to know them. Anyone I know I photograph." - Annie Leibovitz

Fotograf och doula i ett, kan det bli bättre? Nej, jag tror faktiskt inte det. Men nu tar vi det från början.

Fotograf under förlossningen, varför?

En förlossning är bland det häftigaste ni någonsin kommer att få uppleva. Ert första möte med ert barn. Det är också en upplevelse som lätt kan bli ganska luddig och oklar, någonstans där i smärtan och tröttheten tappas tiden bort och man har efteråt inte alls koll på vad som egentligen hände. Att ha en fotograf med är därför något fantastiskt. Plötsligt har ni skapat möjlighet för er själva att kunna se tillbaka på förlossningen och minnas, genom bilderna. Minnas det vackra och minnas hur det egentligen gick till. Jag lovar att bilderna kommer vara ett fantastiskt minne att ha.

Får man ha en fotograf med sig?

Ja! På de allra flesta sjukhus, om inte någon speciell anledning föreligger, får man ha med sig två personer in i förlossningssalen.

När Wendy kom till världen
Doula, vad är det?

En doula är en stödperson, som är med under förlossningen och som vet vad som är viktigt för er. Vill du föda i någon speciell position eller tycker du om att få beröm på ett visst sätt? Allt sådant berättar du om i lugn och ro, långt innan du är i en förlossningssal med värkar. Och sen när det är dags, ser jag som er doula till att er önskan blir hörd. Jag stöttar, när det behövs, både partnern och den som föder. Jag finns alltid i rummet, om ni inte ber mig att lämna det och mitt fokus är alltid att skapa de bästa förutsättningarna för er i denna, stundtals överväldigande, upplevelse.

"Giving birth should be your greatest achievement, not your greatest fear." - Jane Weiderman
Vad kostar det?

PRIS 6995 kr

Vad ingår?

  • Träff innan för att diskutera igenom vilka förväntningar ni har och för att bara säga hej och stämma av, kanske kan jag få klappa på magen en gång också.
  • 2 veckor innan bf till och med 2 veckor efter är jag jour och har telefonen på dygnet runt.
  • Min närvaro från dess att ni önskar den, tills dess att bebis har kommit ut och vi hunnit få några bilder.
  • Under förlossningen väljer ni hur mycket ni önskar mig som fotograf och hur mycket ni vill ha mitt stöd som doula. Jag anpassar mig helt efter er önskan.
  • Alla bilder, redigerade och levererade högupplösta på ett USB.
  • Möjlighet till tillköp av fotobok och förstoringar.
  • Rabatt på andra fotograferingar som bokas i samband med att denna bokas.
Mer att ta kort på?

Kanske vill du boka en gravidfotografering eller en fotografering när bebis är här och ni kommit hem igen. Passa på att boka dessa samtidigt som denna fotografering så får ni rabatterat pris.

Psst, om jag ska få se dig föda barn är det väl inte mer än rätt att du får se mig? Här är jag, fyrtio minuter innan tvilling 1, vår lilla Lo, kom till världen. Fyra stycken sådana där små har jag välsignats med och de flesta förlossningskomplikationer har jag upplevt också. Been there, done that, got the t-shirt. Typ. Dessutom är jag på väg mot psykolog och medicinskt kunnig. Så, att vara ett stöd i förlossningssammanhang är lite av min expertis. Ge mig chansen så lovar jag att ni inte kommer ångra det.

Jag ser fram emot att höra från er!

/Sandra

Created By
Sandra Frööjd
Appreciate

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.