Miami

Miami on Yhdysvaltain Floridan osavaltion toisiksi suurin kaupunki Jacksonvillen jälkeen ja suurin kaupunkialue. Koko suurkaupunkialueen asukasluku oli yli 5,8 miljoonaa.
Miamin lippu
Miamissa on upeita rantoja, ostoskeskuksia ja lämmintä.
Miamin kesät ovat kuumia ja kosteita. Lämpimimmät kuukaudet ovat toukokuusta syyskuuhun. Päivisin lämpötila voi kohota helposti yli 30 asteeseen ja se laskee harvoin alle 20 asteeseen edes öisin. Sadekuuroja saattaa tulla lähes päivittäin, mutta ne kestävät usein vain hetken.
Hyvää ruokaa rakastavalle herkuttelijalle Miami on unelmakohde. Kaupungissa pääsee maistelemaan eri keittiöiden antimia tyypillisistä amerikkalaista annoksista eksoottisempiin latinokeittöiden herkkuihin.
Kiinnostavimmat kaupunginosat Miamissa ovat South Beach, Little Havana, Miamin keskusta, Design District, Coconut Grove.

Credits:

Created with images by alexdecarvalho - "brickell" • natibal - "palm tree holiday miami beach" • ikemondo - "beach ocean sea" • webtop1 - "beach miami beach ocean" • Gilgongo - "Food!" • mxmstryo - "Down Town Miami"

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.