Loading

Create Comfort Uw partner in klimaattechniek

Create Comfort staat voor service en kwaliteit. Alleen de hoogste kwaliteit is goed genoeg voor ons. Create Comfort installeert alleen de A-merken, zoals Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy Industries, Panasonic, Boshuis, Quooker, Intergas, Robot en Daikin.

Bekijk via onderstaande button onze reviews. Dit geeft het beste idee waar wij voor staan!

Wij brengen comfort in elke situatie, van kantoor tot huiskamer. Van bedrijfshal tot slaapkamer.

Create Comfort is uw partner in klimaattechniek. Create Comfort is u graag van dienst voor elke klimaattechnische vraag die u heeft. Of u nu op zoek bent naar vloerverwarming, centrale verwarming, een warmtepomp-installatie (met of zonder zonnepanelen) of airconditioning, Create Comfort kan u voorzien van het juiste advies, een goed geprijsde offerte en een vakkundige installatie. Als u alleen de producten wil aanschaffen dan is dit uiteraard ook mogelijk, kijk hiervoor in onze webshop.

Panasonic

Met meer dan 30 jaar ervaring en activiteiten in meer dan 120 landen over de hele wereld is Panasonic zonder twijfel één van de leiders in de verwarmings- en koelingsector. Panasonic leert met een divers netwerk van productie- en R&D-faciliteiten innovatieve producten op basis van state-of-the-art technologieën die wereldwijd de norm voor airconditioners zetten. Panasonic breidt zich wereldwijd uit en biedt superieure internationale producten die grenzen overstijgen.

MITSUBISHI ELECTRIC

Warmtepompen, airconditioners, warmtewisselaars, ventilatiesystemen… Door de bomen het bos van de moderne technologie niet meer zien, dat ken je vast wel. En dan gaat de specialist die je om hulp vraagt, ook nog eens los met allerlei technische termen. Terwijl jij voor je huis of bedrijf gewoon denkt in comfort, duurzaam, lage energierekening, en makkelijk.

Duurzaam wonen en werken

Daarom doen ze het van Mitsubishi Electric net even anders. Met gewoon een duidelijk verhaal voor iedereen die op zoek is naar verwarming, koeling en een gezond binnenklimaat. Al onze oplossingen zijn van premiumkwaliteit en vormen de top in de markt. Samen met heldere informatie over hoe ze werken, voor welke situatie ze zijn bedoeld, en waar je op moet letten, houd je zelf veel meer controle over de oplossing die je zelf bedenkt of die je installateur je voorlegt.

Gasloos via all-electric

Dus als jij ook van het gas los wil, pak dan onze Road to All-Electric. Met de kwaliteit van de marktleider.

MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES

Innovatieve producten en oplossingen voor alle vereisten van comfort airconditioning

Uitstekende, hoogwaardige mono- en (multi)-split comfort airconditioning en VRF-systemen van Mitsubishi Heavy Industries. Aangevuld met besturingsmodules en apparaatonderdelen voor het individualiseren en specificeren van geavanceerde comfort airconditioning oplossingen.

Credits:

Gemaakt met afbeeldingen van XtravaganT - "Modern luxury city apartment with grey walls" • Olivier Le Moal - "Customer Satisfaction" • MagicDesk - "office sitting room executive"