KÖSTÜRE DESIGN PASSION | DESIGN | TECHNOLOGY

Studentenhotel Hicondo, Amsterdam

Momenteel werken wij aan een transformatie van een leegstaand kantoor naar studentenhuisvesting. Het voormalig ABN AMRO gebouw aan de Foppingadreef 26 te Amsterdam zal straks de thuisbasis zijn van 355 studenten. Volgens de bouwplanning zullen de eerste bewoners in januari 2016 kunnen verhuizen naar hun nieuwe woning.

Studentenhuisvesting Hicondo, Amsterdam.

In mijn visie maken wij geen studentenkamers maar kleine woningen. Alle voorzieningen en faciliteiten die bij een “normale” woning horen hebben de woningen van Hicondo ook. Het verschil zit hem niet in de kwaliteit maar alleen in de hoeveelheden. De afwerkingen en materiaaltoepassingen zult u in veel vergelijkbare projecten niet tegenkomen. Kwaliteit staat bij Studenthotel Hicondo boven alles. Dat zult u straks met eigen ogen kunnen waarnemen.

Meer studentenwoning. Minder kosten.

Bij het bepalen van het Programma van Eisen is er heel goed gekeken naar de behoeftes van de studenten anno 2015. Een zelfstandige douche- en toiletruimte, eigen keuken, snelle internetverbinding, ruimte voor samenzijn zowel binnen – als buiten het gebouw zijn wat ons betreft basisvoorzieningen. Hoewel de ligging van het gebouw een fiets overbodig maakt is er meer dan voldoende ruimte aanwezig voor de fietsen.

Design heeft geen dogma’s over hoe die droom eruit moet zien.

Visie

Wij willen er alles aan doen om voor onze opdrachtgevers hun droomgebouw te realiseren. Köstüre Design heeft geen dogma’s over hoe die droom eruit moet zien. Daarom is onze architectuur niet te plaatsen in een stijl of trend in de architectuurwereld. Wel streven wij er wel altijd naar om elk gebouw of ruimte een expressieve uitstraling, een eigen identiteit te geven. Wij vinden dat gebouwen en ruimtes mensen moeten boeien, intrigeren.

Verbouwing Culturele Centrum te Arnhem.
Wat Köstüre Design voor u kan doen Conceptontwikkeling.

Diensten

Wat Köstüre Design voor u kan doen Conceptontwikkeling- en uitwerking. Nieuwbouw of verbouwing van woningen en utiliteitsbouw. Transformatie van leegstaande gebouwen. Haalbaarheidstudies, stedenbouwkundige verkenningen, massastudies en bezonningstudies. Omgevingsvergunningen regelen. Bouwkundig advies. Interieurontwerp.

Herbestemmen magazijn, Televisiestraat Den Haag Herbestemmen magazijn, Televisiestraat

Contact

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvende afspraak.De afspraak kan bij ons op kantoor, bij uw kantoor/thuis of op de bouwlocatie/gebouw.

Bezoekadres: Zuidlarenstraat 57, Unit 1.04, 2545 VP Den Haag, T: +31 70 737 11 95.

Created By
www.bluezilla.nl - Den Haag, 2016
Appreciate
Photo Credits: Köstüre Design

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.