G&T 2017 Tavaszi kollekció

Végre itt a tavasz! Egyre többet leszel kint a szabadban, friss levegőn! Farmer, szabadidőruha, mind előkerült! De, mi van a cipővel?

Egy kényelmes cipő elengedhetetlen kelléke a napodnak!

Mitől kényelmes egy cipő, mi kell hozzá hogy egész napod kellemesen teljen a cipőben?

A legfontosabb megóvni a láb egészségét

Mert a jó bőr mindennél fontosabb

Legfontosabb a cipő anyaga! Jöhetnek új anyagok amelyek forradalmasítják a cipőgyártást, de a bőr soha nem fog kimenni a divatból. Ennek egyszerű okai vannak! Az általunk gyártott cipőkhöz a rendkívül puha tapintású és lágy nubuk bőrt használjuk ami szintén tartósságban verhetetlen. A lábfejet lágyan körbe ölelő felsőrész egész nap észrevétlenül fogja körbe a lábad, természetes módon szellőzik és a tavaszi záporok sem okoznak neki gondot.

A harántemelős talpbetét anatómiai kialakításával az egész napos "talpalás" alatt is biztosítja a megfelelő alátámasztást a talpnak.Este a nap végén sem fogod a lábad fáradtnak és megviseltnek érezni, mert a kellő helyen segít a lábadnak az egész napos teher elviselésében és elosztásában.

Mi van a talpadon?

A valódi gumitalp elengedhetetlen

A tökéletes termék csak akkor lesz igazán kiváló, ha minden alkotóeleme tökéletes. Ezért választjuk cipőinkhez a legjobb olasz gumitalpakat, amelyek kis súlyukkal és tökéletes tapadásukkal elengedhetetlen alkotóelemei a jó cipőnek. A gumi rugalmassága biztosíték a könnyed járáshoz és nem kell még évek múlva sem tartani a kirepedezett gumitalptól. A kopásállósága pedig kiemelkedik a ma használatos műanyag (PU) talpak közül.

Ezek után jöjjön a forma! A '80-as évek stílusában megformázott cipők újra reneszánszukat élik! A retro forma nem csak a divat újra-újra visszatérő hulláma hanem egy olyan alap cipőforma ami már rendelkezik a több évtizedes cipőgyártás során felhalmozódott tapasztalattal és ez a forma biztosíték a kényelmes viselethez.

2017 tavaszi kollekció

G&T cipő - egyedi megjelenés a '80-as évek stílusában

Credits:

Created with images by jill111 - "pretty woman happy young" • gm.esthermax - "Most Comfortable Walking Shoes"

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.