Ad. 20 mei 1932 - 23 juni 2015

23 juni 2015 heeft hij zijn regie op een warme en liefdevolle wijze weer ter hand genomen. Ad. is 83 jaar geworden en we zullen 'm nooit vergeten!.

We steken elke dag een kaarsje voor 'm aan!

Ad.

Deze pagina is gemaakt voor iedereen! We geven Ad. hiermee een eigen plekje op het internet. Om af en toe eens gewoon even naar terug te keren en leuke herinneringen op te halen en te delen. Reken maar dat ie met ons meekijkt.

Heb je idee├źn of wil je aan deze pagina ook iets van jezelf toevoegen laat het dan weten aan Hans. Dat regelen we dan meteen.

Vroom en Dreesmann

Ad. en Vroom & Dreesmann

Jarenlang was Ad. actief bij het grootste warenhuis van Nederland. Vroom & Dreesmann. Als etalage/decoratie-manager was hij actief in veel verschillende vestigingen van dit warenhuisconcern. Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal, Middelburg, Vlissingen, Tilburg en Eindhoven. Ad. was altijd druk met de meest creatieve uitspattingen. De winkel moest er Spic & Span uitzien. Samen met zijn team toverde hij elke keer weer het warenhuis om in iets bijzonders.

De Peperbus aan de Grote Markt

Ad. en Bergen op Zoom

In "Berrege" bouwde Ad. samen met Jose aan hun eigen team. Hans & Peter, Monique, Mark, Paul en Rob. Het begon aan de Annemoonstraat, de Meidoornlaan en vervolgens de Grote Haag. Daarna de grote oversteek naar Sterrebos in Breda.

Ad. en zijn grote liefde

Bijna 60 jaar getrouwd en lief en leed gedeeld met elkaar. Ad, afkomstig uit Tilburg en Jose uit 's-Hertogenbosch. Met een kroost van 6, met aanhang veel kleinkinderen genieten ze samen van de gezelligheid van het gezinsleven eerst in Bergen op Zoom en daarna in Breda.

Gemaakt in 1956

Ad. klei, beton en gips

Knutselen kon hij als geen ander. In al die kabouters, peperbuskes en andere speciale creaties zijn enorm veel zakken gips, beton, mallen en allerlei gereedschap gaan zitten. Tot op de dag van vandaag komen we ze nog overal tegen. Daar zijn we trots op.

De geit van Mie den Os

Ad. en Vastenavond in Berrege

Elk jaar weer, de kiel aan, de sjaal om en met het nieuwe veldteken het nieuwe liedje instuderen. Van de Grote Mart naar 't Zwijnshoofd en hier en daar aanleggen voor een sterk verhaal en een slik. Jarenlang met de hele familie en de buurtjes uit Berrege volop feesten in de Stoelemat. Agge mar leut et!

en verder...

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.