Loading

Newsletter DECEMBRIE - 2017

Noi facilitati oferite jucatorilor in baza sportiva Power Tenis Club

Incepand cu luna noiembrie terenul numarul 1 se poate folosi si pe perioada sezonului rece prin achizitionarea unui balon presostatic nou conceput pentru nevoile bazei sportive.

Balonul este dotat cu dubla membrana pentru pastrarea unei temperaturi constante pe perioada utilizarii si evitarea condensului excesiv. Lampile utilizate sunt de ultima generatie, de tip Led. Chiar daca noul balon nu acopera decat un teren, inaltimea si dimensiunile acestuia sunt croite pe masura si confera jucatorului o senzatie agreabila de spatiu si de confort in timpul jocului.

Prin aceasta investitie, activitatea sportiva se poate desfasura in cele mai bune conditii posibile pe 5 terenuri de joc cu suprafata zgura.

Pentru activitatea specifica a jucatorilor ce se pregatesc in cadrul TSO este disponibil un sediu sportiv ce contine o sala de intalniri si o sala de pregatire fizica specifica.

Cordatech – in sprijinul jucatorilor

Racordajul detine un rol esential in jocul de tenis. Pentru a oferi jucatorilor cele mai bune senzatii posibile este important ca racheta sa fie racordata cu ajutorul unei masini profesionale de catre o persoana experimentata si calificata in domeniu.

Cordatech este partenerul exclusiv al TSO si vine in sprijinul jucatorilor cu serviciul de racordat alaturi de o selectie de racordaje de inalta performanta la preturi atractive.

Informatii despre serviciile oferite de Cordatech pot fi solicitate la receptia bazei Power Tenis Club.

Turnee de casa TSO in luna decembrie

Se vor organiza dupa urmatorul program:

  • Vineri 08.12.2017 - Nivel PORTOCALIU
  • Vineri 15.12.2017 - Nivel ROSU
  • Vineri 22.12.2017 - Nivel VERDE

Stationarea in parcarea bazei sportive

Pentru crearea celor mai bune conditii posibile de joc transmitem tuturor rugamintea ca motorul masinii sa fie oprit pe perioada de stationare in baza sportiva pentru a evita degajarea in aer a gazelor toxice ce pot afecta sanatatea jucatorilor.

Petrecerea timpului intre antrenamente se poate face la receptia bazei sportive pe tot parcursul anului, fara obligatia de a consuma produse.

Vacanta sarbatori/planificator 2017-2018

In perioada 23.12.2017 - 07.01.2018 activitatea TSO este intrerupta cu ocazia sarbatorilor de iarna.

Va reasteptam la tenis incepand cu 08.01.2018 !

Pentru o cat mai buna organizare a programului din prima saptamana de activitate va rugam sa ne comunicati pana cel tarziu joi, 04.01.2018 situatiile in care solicitati prelungirea vacantei

Echipa Tennis School Otopeni

Credits:

(c) TSO 2017

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.