Loading

SecretBox Workshop i mystikens Vendig 8-10 november 2018

SecretBox®, är en mer sensuell sida av boudoir att använda som morgongåva, och ett bra komplement till bröllopsfotografering.

"Vi blev sugna på äventyr med SecretBox, och prova på andra miljöer och möjligheter. Gå utanför den hemliga boxen helt enkelt!"

Brigitte Grenfeldt och Sandra Jensen

Vi har hyrt denna vackra lägenhet. Här fotar vi SecretBox i en underbar italiensk miljö, och går igenom hur vi driver SecretBox som affärsverksamhet och komplement till bröllop.

Vi går bananas och väljer andra roliga teman. Alla får möjlighet att tänka utanför sin egen box!

Du är väl morgonpigg!

Vi experimenterar med boudoir ute, och hoppas på dimma, drama och mystik.

Kanske blir det modell i snygga gummistövlar om det är aqua alta!

Vi umgås och pratar om SecretBox, boudoir och morgongåva, eller allt vad det nu heter. Vad är sensuellt, och vad är inte sensuellt? Färg eller svartvit? Vad gör en bra boudoirbild och vilken bildstil vill man? Vad är en vacker bild på en kvinna? Det finns många intressanta samtalsämnen.

Och så äter vi god mat förstås!

Brigitte Grenfeldt

"Jag tycker det ska bli så roligt att dela med mig av alla mina erfarenheter"

Brigitte har 14 års erfarenhet av att fotografera sensuella bilder av kvinnor. Hon har skapat varumärket – SecretBox® – sensuella, svartvita bilder av bruden i de vackraste underkläderna man kan tänka sig, som har blivit en efterfrågad morgongåva till honom.

Det skadar inte att ha några bevis på sina kunskaper: Årets Porträttfotograf 1994 och 2001, Nordisk Mästare 1995, 2003 blev det 7 Awards på WPPI convention i Las Vegas, USA. Mästarbrev i Porträttfotografi. Hon har även fotograferat prinsessan Madeleines bröllop.

www.brigitte.nu

Sandra Jensen

"Jag älskar kombinationen av bröllop och SecretBox i min affärsverksamhet. Det är något jag kommer fortsätta att affärsutveckla"

Sandra Jensen jobbar heltid som bröllop- och boudoirfotograf. Hon har en stor passion att fotografera SecretBox. Under perioden april-augusti 2017 har hon gjort 25 st SecretBox fotograferingar. Sandra ansvarar för genomförandet av workshopen i Venedig.

Vilken galet rolig utveckling med boudoirworkshop i Venedig! När Brigitte målade upp bilden av boudoir med mystik och dimma i Venedig var jag såld direkt!

Vid frågor om workshopen kan du maila på foto@sandrajensen.se

www.sandrajensen.se

SecretBox i mystikens Venedig

8-10 november 2018

Vi träffas torsdag kväll den 8/11 2018 med meet and greet. Sedan har vi workshop från tidig morgon på fredag till sen kväll på lördag 10/11 2018 (med paus för sömn, vila, redigering och mat). På lördag har vi en lite festligare kväll och avslutning. På söndag kan ju de som vill stanna kvar i Venedig och ha lite ledigt och se sig om innan man åker hem.

Pris för workshop 7900 kr* inkl. moms

6320 kr* exkl. moms

Vid bokning betalar man en bokningsavgift på 2900 kr. Resterande 5000 kr betalas senast 10 dagar efter workshopen.

*Resa, boende och mat ingår inte i workshopen

I priset ingår 2 dagar med SecretBox- och boudoirfotografering både inomhus och utomhus med modell. Det ingår samlingar och mys i vår lägenhet med genomgång av SecretBox som affärsverksamhet. Vi bjuder på fika, frukt, snacks och dricka vid våra gemensamma samlingar och genomgångar.

Vi kommer ha en sluten Facebook grupp där ni kan hjälpas åt att hitta boende och resa. Några kanske kan dela rum på hotell, eller i studio via Airbnb.se. Vi har gott om tid att hinna boka. Flygplatsen ligger nära centrala Venedig.

Created By
Sandra Jensen
Appreciate

Credits:

Brigitte Grenfeldt and Sandra Jensen

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.