Loading

SecretBox® Boudoir Workshop Venedig i mystikens Venedig 8-10 november 2018

SecretBox® Boudoir workshop

SecretBox®, är en mer sensuell sida av boudoir att använda som morgongåva på bröllopsdagen, och bra komplement till bröllopsfotografering.

"Vi blev sugna på äventyr med SecretBox®, och prova på andra miljöer och möjligheter. Gå utanför den hemliga boxen helt enkelt!"

Brigitte Grenfeldt och Sandra Jensen

Vi har hyrt denna vackra lägenhet. Här fotar vi SecretBox® Bridal Boudoir i en underbar italiensk miljö, och går igenom hur vi driver SecretBox® som affärsverksamhet och komplement till bröllop.

Vi går igenom ljussättning, posering, lingerie och hur man får kunden att känns sig trygg och sensuell
Vi går bananas och väljer annat roligt tema. Alla får möjlighet att tänka utanför sin egen box
Vi tittar också på arbetsflöden kring redigering, samt kommunikation med kunden
Vi diskuterar marknadsföring, prissättning, paket, produkter och leverans
Och fotar massor förstås!!

Du är väl morgonpigg!

Vi experimenterar med boudoir ute, och hoppas på dimma, drama och mystik

Kanske blir det modell i snygga gummistövlar om det är aqua alta!

Vi umgås, delar och inspirerar varandra inom SecretBox®, boudoir, morgongåva, eller allt vad det nu heter. Vad är sensuellt, och vad är inte sensuellt? Färg eller svartvit? Vad gör en bra boudoirbild och vilken bildstil vill man? Vad är en vacker bild på en kvinna? Det finns många intressanta samtalsämnen att nöta och blöta

Och så äter vi god mat förstås!

Brigitte Grenfeldt

"Det är livets efterrätt att dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter"

Brigitte har 14 års erfarenhet av att fotografera sensuella bilder av kvinnor. Hon har skapat varumärket – SecretBox® – sensuella, svartvita bilder av bruden i de vackraste underkläderna man kan tänka sig, som har blivit en efterfrågad morgongåva till honom.

Det skadar inte att ha några bevis på sina kunskaper: Årets Porträttfotograf 1994 och 2001, Nordisk Mästare 1995, 2003 blev det 7 Awards på WPPI convention i Las Vegas, USA. Mästarbrev i Porträttfotografi. Hon har även fotograferat prinsessan Madeleines bröllop.

www.brigitte.nu

Brigitte ger allt på sina workshops

Sandra Jensen

"Jag fullkomligt älskar kombinationen av bröllop och SecretBox® Bridal Boudoir i min affärsverksamhet. Det är något jag kommer fortsätta att affärsutveckla"

Sandra Jensen jobbar heltid som bröllops- och boudoirfotograf. Hon har en stor passion att fotografera Bridal Boudoir och satsar på att bygga upp en sådan verksamhet

Sandra är ansvarig för genomförandet av workshopen och sidekick till Brigitte kring varumärket SecretBox®. Vid frågor om workshopen maila på foto@sandrajensen.se

www.sandrajensen.se

SecretBox® i mystikens Venedig

8-10 november 2018

Vi träffas torsdag kväll den 8/11 2018 med meet and greet. Sedan har vi workshop från tidig morgon på fredag till sen kväll på lördag 10/11 2018 (med paus för sömn, vila, redigering och mat). På lördag har vi en lite festligare kväll och avslutning. På söndag kan de som vill stanna kvar i Venedig, ha lite ledigt och se sig om innan man åker hem.

Pris för workshop 7900 kr* inkl. moms

6320 kr* exkl. moms

Vid bokning betalar man en bokningsavgift på 2900 kr. Resterande 5000 kr betalas senast 10 dagar efter workshopen.

*Resa, boende och mat ingår inte i workshopen.

I priset ingår 2 dagar med SecretBox®- och boudoirfotografering både inomhus och utomhus med modell. Det ingår samlingar och mys i vår lägenhet med genomgång av SecretBox® och boudoir som affärsverksamhet. Vi bjuder på fika, frukt, snacks och dricka vid våra gemensamma samlingar och genomgångar.

Alla deltagare kommer få ett diplom att de gått workshop för Brigitte Grenfeldt.

Vi kommer ha en sluten Facebook grupp där ni kan hjälpas åt att hitta boende och resa. Några kanske kan dela rum på hotell, eller i studio via Airbnb.se. Vi har gott om tid att hinna boka. Flygplatsen ligger nära centrala Venedig.

*Dessvärre kommer inte Brigitte komma med till Venedig pga av en knäoperation, men Sandra kommer hålla i workshopen. Brigitte har lärt Sandra allt hon kan så innehållet och fotograferingarna kommer inte att ändras (jag är så peppad att köra), och som bonus ingår också en träff med Brigitte i Sverige efter workshopen för alla deltagare där vi återkopplar till våra fotograferingar.

Created By
Sandra Jensen
Appreciate

Credits:

Brigitte Grenfeldt and Sandra Jensen

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.