Loading

Investing in your memories wedding

Ik zou het te gek vinden en een enorme eer als ik jullie onvergetelijke dag mag vastleggen in spontane eigentijdse herinneringen op beeld.

INVESTERING

Jullie bruiloft bevat voor mij niets minder dan complete&volledige aandacht voor jullie wensen & dromen. We gaan samen werken aan een schitterende herinnering. Jullie foto's ontvang je op USB in een mooi verrassingspakketje. Alles rondom jullie bruiloft hoort tenslotte een feestje te zijn! Jullie ontvangen daarnaast ook jullie eigen pagina. Deze is prachtig om te delen met familie en vrienden. De albums zijn de kers op de taart.

IK HOU VAN SIMPLICITY EN WETEN WAAR JE AAN TOE BENT:

Marlies Photography is in heel Nederland te boeken.

Prijzen zijn inclusief btw en reiskosten binnen Nederland vanaf 6 uur fototgrafie.

Boek je onder de 6 uur fotografie en buiten een straal van 30 km rondom Winterswijk, dan betaal je 0,35 cent per km.

Uren zijn aaneengesloten.

Optioneel bij alle pakketten:

Album vanaf 150 euro

150 euro per extra uur

And suddenly all the lovesongs were about you

Moeten we ons voorbereiden op het gesprek?

In principe is het niet echt nodig om het gesprek voor te bereiden, maar weet je al hoe de dag eruit gaat zien dan vind ik het fijn om die voor het gesprek even door te kunnen nemen. Mocht je inspiratie hebben opgedaan op pinterest, internet of instagram dan vind ik het super om jullie ideen te zien. Ik vind het leuk om met jullie mee te denken, dus stuur mij gerust vragen en informatie waar ik naar kijken kan. Het is altijd goed om mijn prijslijst voor die tijd nog even door te nemen, zodat jullie weten wat daarvan te verwachten.

Wat raad je aan qua aantal uren fotografie?

Dit is altijd lastig te beantwoorden omdat het heel persoonlijk is wat een ieder wil investeren. Fotografie is voor mij het stukje wat je dag kan vastleggen in herinneringen die voor altijd blijven bestaan. Voor nu maar zeker ook voor later! Ik kijk graag mee aan de hand van jullie draaiboek wat voor jullie het meest loont qua uren fotografie. Vaak ben ik aanwezig vanaf de eerste voorbereidingen tot het diner. Moet je kiezen, ga dan absoluut voor een reportage en de ceremonie.

Waarom zou ik een trouwalbum nemen?

1. Een album is een prachtig compact verslag van jullie dag dat het kijken echt waard is.

2. Het trouwalbum is makkelijk mee te nemen en dus door iedereen te bewonderen.

3. Albums zijn voor altijd en raken dus nooit uit de mode.

4. Foto's komen in print zoveel mooier uit dan op een computerscherm.

5. Het maakt absoluut je trouwreportage af.

Maar mocht je nu twijfelen tussen een album en uren fotografie, kies dan vooral voor die uren. Een album kan altijd nog, maar die uren fotografie krijg je nooit meer terug!

Kunnen we alle gemaakte foto's krijgen?

Wanneer ik een bruiloft fotografeer lever ik altijd een grote selectie foto's op USB. Het is niet mogelijk om elke gemaakte foto te leveren. Elke geleverde foto is door mij nabewerkt, zoals je ook op mijn website ziet of in mijn albums. Ik wil niet dat minder charmante foto's jullie herinneringen verstoren. Ik ga echt voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Daarnaast moet een reportage fijn zijn om te bekijken en niet een opgave.

Komen alle gasten op de foto?

Helaas kan ik niet beloven dat ik iedereen op de foto krijg. Elke bruiloft is anders en sommige gasten hebben talent om de camera te vermijden ( ahum ). Ik raad altijd aan aan om een lijstje te maken met wie voor jullie echt belangrijk zijn. Maar het is mijn doel vooral om jullie verhaal vast te leggen en niet een reeks pasfoto's :)

We hebben nog zoveel meer vragen...

Ik kan mij voorstellen dat er nog veel meer vragen zijn, bel of mail mij gerust. Geen vraag die te gek kan zijn, als het om jullie mooiste dag gaat.

;

Credits:

By Marlies Photography