Loading

Naturlig løft og glød! NETTKURS I HUDPLEIE OG ANSIKTSYOGA

Er du klar for å utfordre hudpleiefilosofien?

Trenger vi egentlig seks ulike kremer, serumer og rens til ansiktet? Behøver vi betale i dyre dommer for snobbete innpakninger og logoer? Er det i det hele tatt så smart å skrubbe, peele, rense og påføre huden et titalls stoffer vi ikke engang klarer uttale?

Det viktigste vi kan gjøre er å ivareta hudens egne mekanismer, blant annet ved å beskytte hudens og kroppens mikrobiom. Vi hører mye om hvor viktig bakteriene i tarmen er. Det samme kan sies om hudens bakterier! Og visste du at også tarmhelse har stor betydning for huden vår?

Kurset Naturlig løft og glød kr 598,-

Gir vi huden for lite kred?

Skjønnhetsindustrien preges i stor grad av profitt, markedsføring av quick-fixes og prinsipper om å overstyre hudens egne mekanismer.

Vi blir også ledet til å tro på at hudpleie primært handler om hva vi smører på fra utsiden, mens matindustrien fortsetter å pushe ultraprosessert mat som ødelegger huden fra innsiden.

På toppen finner vi retursjerte ansikter og uoppnåelige idealer som får kvinner verden over til å legge seg under kniven eller få sprøytet fremmedstoffer inn under huden.

Det er på tide vi snur!

Heldigvis finnes det andre måter som også gavner helse og velvære forøvrig!

Om kurset/guiden

Kurset består av korte videomoduler som du kan se når du selv ønsker og en e-bok (pdf) med tips og oppskrifter. Kurset får du rett i innboksen.

Kurset gir deg kjapp og oversiktlig innsikt i de viktigste grepene for å ivareta et sunt og ungdommelig ansikt på en naturlig måte. Helt konkrete tips som er gjennomførbare selv i en hektisk hverdag.

Du får også tilgang til en lukket Facebook-gruppe med alt kursmaterialet samlet i moduler.

Kurset vil gi deg blant annet:

  • Kjapp sask steg-for-steg hudpleierutine
  • Superenkle og rimelige oppskrifter/tips
  • Liste med aktuelle tilskudd og matvarer som er spesielt viktige
  • Enkle tips til mer effektiv hydrering innenfra
  • Opplæring i enkel ansiktsyoga og styrkeøvelser for ansikt
  • Opplæring i enkel, men magisk ansiktsmassasje
  • Mini-guide til sunt mikrobiom (tarm/hud)
  • BONUS: Naturlig solvett
  • BONUS: Enkel, naturlig munnpleie
  • BONUS: Naturlige sminketips

Hudpleierutinen krever ingen spesialprodukter og består for det meste av enkle og rimelige ingredienser som er lett å få tak i.

Om kursholderne

Kristine Oddvin Andersen (43), kostholds- og helseveileder

Kristines hudpleiefilosofi tar utgangspunkt i naturlig skjønnhetsekspert Nadine Artemis sin tilnæring til sunn og frisk hud, hvor fokus er på å støtte hudens egne balanserende mekanismer. Vårt ytre speiler vårt indre, og et sunt og ungdommelig utseende starter på innsiden; hva vi spiser, hvordan vi hydrerer cellene og at vi ivaretar en sunn tarm. Kristine har sin bakgrunn fra NTNU, NKF og Tunsberg medisinske skole, og er lidenskapelig opptatt av helhetlig helse og naturlig livsstil. Les mer om Kristine på kristineoa.no

Malin Staaf (36), orofacial myolog og sertifisert innen ansiktsyoga

Malin er Norges første og eneste spesialist i orofacial myologi, altså trening for ansiktet, munnen og tungen, hvor målet er optimal funksjon av oral- og ansiktsmuskulaturen. Dette handler om bedre oksygenopptak, bedre søvn og bedre helse – men det bidrar også til estetiske forbedringer i ansiktet. Huden er bare det ytterste laget av ansiktet ditt, det som skjer under huden er vel så viktig for et ungdommelig og sunt utseende. Malin har også sertifisering innen ansiktsyoga. Les mer om Malin på omft.no

Se vår LIVE-sending med smakebiter fra kurset:

Skeptisk?

Les mer om hvorfor vi sverger til en hudpleierutine innenfra og utenfra som ivaretar kroppens og hudens mikrobiom!

Kontakt og spørsmål rettes til: kristine@tankekilden.no