Loading

Vil du spille...

Raufoss eSport rekrutterer til Super Smash Bro. Ultimate

Vi ser etter spillere som ønsker å spille og konkurrere i Super Smash for Raufoss eSport.

Det er ingen krav til nivå/erfaring og man må være 12 år eller eldre for å være med. Det er heller ingen krav at man er fra Raufoss/Innlandet området.

For nybegynnere så vil mer erfarne spillere ta godt i mot deg og lære deg spillet og hvordan man skal prestere i turnering.

Det vi kan tilby er et miljø som har fokus på utvikling og sosial samhold på trening og konkurranse og som pusher grensene for at du skal nå dine mål.

For nybegynnere så vil mer erfarne spillere ta godt i mot deg og lære deg spillet og hvordan man skal prestere i turnering.

De fleste treningene skjer Online siden det er spillere fra ulike deler av Norge som er med. Nå har vi treninger Torsdag 1800-2000 og Lørdag 0900-1200. Igjennom året så skal vi ha noen treningssamlinger på vårt eSport Lokal K2 på Raufoss.

Super Smash er et fighting spill på Nintendo Switch der man kjemper seg til seier med ulike karakterer fra Nintendo universet. På verdensbasis er det stort eSportmiljø i Smash. Spillet samler tusensvis av spillere verden over med mål om å bli den beste. Smash er på 3.plass over mest solgte Nintendo spill med over 22 millioner eksemplar solgt. I videoen under kan du se to av de verden beste kjempe i FrostBite Grand Finals.

Er du interessert?

Ta kontakt med Ole Kristian Skogum på OKSkogum@icloud.com eller på Discord under RES–JourneyManV2#2240