Loading

Toiminnallisen kieltenopetuksen boot camp 09-12.06.2019 PYHÄTUNTURI

Kaipaatko uutta inspiraatiota opetukseesi? Haluaisitko ideoita toiminnallisuuden, pelillisyyden tai kamerakynäpedagogiikan luontevaan hyödyntämiseen omassa opetuksessasi? Viehättääkö luonnossa liikkuminen? Kaipaatko rentoutumista lukuvuoden jälkeen?

Tule mukaan ainutlaatuiseen koulutukseen, jossa yhdistyvät ammatillisen osaamisen päivittäminen sekä luonnossa liikkuminen ja virkistäytyminen Lapin huikaisevan kauniissa maisemissa! Toiminnallisen kieltenopetuksen Boot camp järjestetään 09.-12.06.2019 Pyhätunturilla Pelkosenniemellä.

Koulutuksessa tutustutaan erilaisiin toiminnallisen pedagogiikan tehtäviin, jotka on koeponnistettu käytännön opetustilanteissa.

Esimerkkien pohjalta ideoidaan ja laaditaan konkreettista materiaalia ja tehtäviä omaan opetukseen. Laatimisessa hyödynnetään myös tietokonetta, joten osallistujalla on oltava oma pc mukana.

Koulutuksessa yhdessä tekeminen ja ideoiden jakaminen ovat keskiössä.

Yhdessä kollegoiden kanssa ideoita syntyy roppakaupalla.

Koulutuspäivät alkavat varhain aamulla, keskipäivällä tehdään 1-3h patikointi tai muu ulko-ohjelma säästä riippuen ja sen jälkeen jatkamme koulutusta myöhään iltaan. Käymme patikointiretkillä tutustumassa muun muassa henkeä salpaavaan Suomen suurimpaan kuruun ja kipuamme ylös tunturiin. Pyhätunturin upeissa maisemissa järjestettävä koulutus tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden virkistäytymiseen ja voimaantumiseen lukuvuoden jälkeen.

Kesäkuvia Pyhätunturilta.

Kouluttaja

Vuoden kieltenopettaja 2017 Heini Syyrilä. (Parolan yhteiskoulu ja lukio)

Kohderyhmä: Vieraiden kielten opettajat, kieliä opettavat erityis- ja luokanopettajat, äidikielen (kielenhuollon osalta) ja S2-opettajat. Koulutus soveltuu kaikille asteille alakoulusta aikuisopetukseen. Ryhmän maksimikoko on 14 ja koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 5.

Koulutus- ja majoituspaikkana toimii paritalo Aamukuru A ja B, joka sijaitsee Pyhätunturin rinteessä lähellä palveluita. Majoitus paritalon kahden hengen huoneissa kuuluu kurssin hintaan, sillä tarkoitus on, että kaikki osallistujat majoittuvat yhdessä. Samaan huoneeseen ei sijoiteta eri sukupuolta olevia, mutta tämän takia huoneet täytetään sen mukaan kumpaa sukupuolta on tarjolla täysi huone eikä puhtaasti ilmoittautumisjärjestyksessä.

Osallistujat voivat halutessaan tulla ilman lisäkustannusta majoittumaan jo lauantaina 08.06. ja lähteä kotimatkalle vasta torstaina 13.06. Pyhälle on julkisen liikenteen kuljetukset Rovaniemen lentokentältä ja Kemijärven sekä Rovaniemen rautatieasemilta. Talon pihassa on runsaasti pysäköintitilaa, joten myös omalla autolla ja kimppakyydeillä voi saapua.

Koulutukseen sisältyy vähintään 32 tuntia opetusta. Koulutuksen hinta 800 € sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalit, ruokailut ja majoituksen. Matkat eivät kuulu hintaan. Hinta sisältää 24% arvonlisäveroa eli 154,84€. Koulutuksen järjestää Digiopetus Syyrilä.

Sitovat ilmoittautumiset 30.4.2019 mennessä.

Koulutukseen pääsevät saavat koulutusvahvistuksen viimeistään 1.5. tai jo aiemmin, jos koulutus varmistuu ennen sitä. Koulutukseen osallistuvat saavat tämän jälkeen laskutusosoitteeseensa laskun, jonka eräpäivä on 1.6. Huom! Selvitäthän ennen ilmoittautumistasi, maksaako koulu osallistumisesi ja koulun sähköisen laskutusosoitteen, sillä Digiopetus Syyrilä käyttää sähköistä laskutusta. Laskutusosoitteen voi muuttaa 1.5. asti, tämän jälkeen laskutusosoitteen muutoksista peritään erillinen laskutuslisä.

Peruutusehdot: Kurssille ilmoittautuminen on sitova ja tarkoittaa, että osallistuja sitoutuu ilmoittautuessaan maksamaan kurssimaksun 100%. Äkillisen esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa. Osallistuja etsii itse vaihtohenkilön esim. FB-ryhmissä ilmoittamalla. Kun vaihtohenkilö on ilmoittanut yhteys- ja laskutustietonsa paikka ja velvollisuus maksaa kurssimaksu siirtyy hänelle. Poikkeustapauksissa osallistumisen voi myös siirtää muihin Digiopetus Syyrilän järjestämiin koulutuksiin.

Tervetuloa mukaan kokemaan ainutlaatuinen koulutus ja elämys!

Created By
Heini Syyrilä
Appreciate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.