Loading

Een bijzondere trip naar Georgië van 1 tot 9 juni 2020

Georgië is een prachtig land op de grens tussen Europa en Azië. Een land met lekker eten, zalige wijn, natuur met fantastische bergen en een rijke cultuur. En nog niet zo bekend bij de grote toeristenmassa. Georgiëkenner Carl neemt ons 10 dagen mee op een culturele natuurreis langs de mooiste plekken.

Een land met lekker eten, zalige wijn, natuur met fantastische bergen en een rijke cultuur.

We gaan naar Georgië met het vliegtuig. Ter plaatse slapen we op verschillende plekken (o.a. een kasteel) en we verplaatsen ons met lokaal vervoer. Tijdens deze cultuurreis hebben we veel aandacht voor natuur. Goed kunnen wandelen en kunnen omgaan met veranderingen is daarom erg belangrijk.

We starten onze 10-daagse trip in Tbilisi, de levendige charmante hoofdstad. Onderweg bezoeken we heel wat mooie kerkjes en kloosters. We trekken de bergen in en drinken aan de bron van het bekendste water in Georgië. We bezoeken lokale wijnmakers om te zien hoe ze hun Kveri-wijn maken en nemen een kijkje in het grottencomplex van Vardzia.

Ontdek de wijngaarden van de Kveri-wijn

Deze trip wordt ook aangeboden als duo-reis. Je kan je inschrijven met iemand van je netwerk (familielid, vriend, vriendin…) om samen deze unieke ervaring te beleven. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen vormen we een groep mét duo’s en één zonder duo’s.

Goesting gekregen?

De reis zelf vindt plaats van 1 tot en met 9 juni 2020. We vertellen er alles over tijdens een infoavond op dinsdag 14 januari in Gent. Daar kan je ook vragen stellen. Omdat we streven naar een goede groepssamenstelling, vertellen we je na een persoonlijk gesprek of je mee kan. Het gedetailleerde programma krijg je te horen tijdens het voorbereidingsmoment in Gent op 5 mei (van 14u tot 16u).

Wil je meer weten? Lees dan zeker eens dit reisverslag: https://www.reishonger.nl/reisverslagen/georgie-onbekend-maar-waanzinnig-mooi/