Loading

JALKAPALLO Seuraa sivustoamme ja ilmoittaudu!

Päivitämme kauden 2020-21 jalkapalloleirejä ja -turnauksia kesän aikana! Sportfini tuottaa elämyksellisiä leirejä ja turnauksia lapsille, nuorille ja perheille yhteistyössä Suomen urheiluopistojen, Piispalan nuorisokeskuksen ja Spa Hotellien kanssa!

JALKAPALLOLEIRIT JA TURNAUKSET KAUSI 2020-2021

"Yhteistä iloa urheilusta!"

Sporttiriparit (-06-syntyneille) jalkapalloilijoille ja salibandyn pelaajille!

Vaihtoehto tavalliselle riparille.

Jalkapallo- ja salibandyripari Eerikkilän Urheiluopistolla. Klikkaa linkkiä ja ilmoittaudu!

Ilmoittaudu heti ripareillemme!

Jalkapallon Family-Leirit

Välillä voi relata! Kokopäiväohjelma suunniteltu lasten ehdoilla, johon isä, äiti, pappa, mummo tai vaikkapa kummi voi ja saa osallistua...Family-Leirit!
  • Lisätiedot sportfini.fi ja Ilmoittautuminen:
  • Sportfinin Leirikoordinaattori puh. 0500 959 353
  • Janne Saari , janne.saari@sportfini.fi p. 050 381 1818

Katso ylläolevasta linkistä mitä muita Family-leirilajeja meiltä löytyy...

Jalkapallon web-sivuja tulevien tapahtumien osalta päivitetään heinä-elokuun taitteessa!
"Yhteistä iloa urheilusta!"
Jalkapallon ammattilainen Ilkka Hyvärinen toimii Sportfinin lasten ja nuorten jalkapalloleirien ja -turnausten leirikoordinaattorina. Kysy lisää puh. 0400 859 675.
Huom.! Lasten ja nuorten EM-Kisaleiri (pelataan EM-kisajoukkueiden väreissä) pidetään Jyväskylässä 12.-15.10.2020 (ikäluokat ilmoitamme myöhemmin). EM-Kisaleirin rehtorina toimii Ilkka Hyvärinen. Ilkka, on varmasti tuttu monelle Keskisuomalaiselle jalkapallon ystävälle. Yhteistyötä teemme myös JJK Juniorit ry:n kanssa. Seuraa sivustoamme...päivitämme jalkapallotapahtumiamme heinäkuun ajan!
Sportfinin, kehitys- ja markkinointia jalkapallon ja salibandyn osalta hoitaa kaikkien tuntema Joni Vesalainen. Kysy Jonilta tulevaisuuden suunnitelmistamme, gsm +358 44 583 1898
TULOSSA VASTAAVAT ELÄMYSTEN LEIRIT KUTEN JÄÄKIEKOSSA. LEIRIT JA TURNAUKSET JULKAISTAAN HEINÄKUUSSA!

Yhteistyökumpanimme leiri- ja turnaustapahtumiin ovat: Kisakallio - Kuortane - Piispala - Eerikkilä - Tanhuvaara - Vesileppis - Pajulahti - Scandic - Peurunka

Sporfinin leireillä opitaan, nautitaan yhdessäolosta, välillä paistetaan makkaraa ja pelataan. (Kuva: JJK:n kuva-arkistosta).

TUOTEPERHEEMME /-KONSEPTIMME /LAJIT: JÄÄKIEKKO – JALKAPALLO – SALIBANDY

Liiga-leirit - MM-kisaleirit - PRO21-leirit - Maalivahtileirit - Sporttiriparit - Family-leirit - Lady-leirit - VIP Tournaments - Lejon-turnaukset - Kutsuturnaukset - 3vs.3-Turnaukset (3ICE) - Harrasteturnaukset - Firma-tapahtumat
Leirit ja turnaukset pidetään Suomen Urheiluopistojen, kylpylähotellien ja Piispalan Nuorisokeskuksen huippuolosuhteissa! (Kuva: JJK:n kuva-arkistosta).
Lisätietoa: Puh. 0500 959 353

Seuraa sivustoamme ja nappaa leiri tai turnaus!

"Yhteistä iloa urheilusta!"

"Yhteistä iloa urheilusta!" Leirit- ja turnaukset

Kaikista ei tule Valioliiga-, Veikkausliiga-, F-Liiga-, NHL-, Maajoukkue-, Liiga- tai Mestis-pelaajia!

Sportfinin leireillä ja turnauksissa jokainen on hetken valokeilassa ja yhteiset kokemukset kavereiden kanssa jäävät varmasti mieleen. Nähdään laadukkaissa Sportfini-tapahtumissa!

Taas uusi kausi eri lajeissa (jääkiekko, jalkapallo, salibandy, koripallo ym.) tekee tuloaan ja ehkäpä viimeisin sarjakausi on yllättäen loppusuoralla. On aika suunnata ajatuksia elämyksellisiin päätösturnauksiin, kesän elämykselleen leiriin tai uuden kauden valmistaviin leireihin ja turnauksiin.

Elämykset ovat muutakin kuin irrallisia temppuja. Elämyksiä tarjoaa turnauksissakin aika pysähtyä joukkueen kanssa pariksi kolmeksi päiväksi urheiluopistojen tai nuorisokeskuksen upeisiin olosuhteisiin, jossa muutkin joukkueet eri toimijoineen viettävät saman aikaa pelien lomassa saunoen, syöden ja harrastaen kaikkea muutakin yhteistä tekemistä. Ajatuksen vaihtoon on loistavasti tilaa ja usein osa tuomareistakin viettää saman ajan paikan päällä ja samalla kuin vahingossa tarjoten mahdollisuuden kurkistaa peliä myös tuomarin silmien takaa. Tällainen toisen joukkueen jäsenten ja eri toimijoiden kanssakäyminen synnyttää yhteisöllisyyttä ja kaikkien toimijoiden keskinäistä kunnioittamista, joka parhaimmillaan näkyy ja tuntuu rehteinä ja nautittavina ottelutapahtumina myös joukkueen yhteisellä matkalla tulevaisuudessakin.

Kesä- tai talvileireillä elämyksellisyyttä on myös aivan perustekeminen eri ihmisten kanssa kuin pelikauden aikana. On poikia ja tyttöjä eri maakunnista eri murteineen ja erilaisine toimintatapoineen. Siinä kulttuuriset erot tuovat uusia lajiinkin liittyviä sanontoja, joita sitten yhdessä lettuja paistellen nauretaan nuotion äärellä. On aikaa heittäytyä tosissaan, mutta ei totisesti Liiga-pelien syövereihin. Valmentajat yrittävät viikossa hitsata joukkueen pelaamisen ja harjoittelemisen pelin lainalaisuuksia iskostaen kohti lähtöpäivän finaalipelejä. Katsotaan videoita, treenataan pelin niksejä mm. pallopeleillä ja videopalavereilla jne. Family-leireillä ja ripareilla toimii samat lainalaisuudet, vaikka oppimiskohteet ja menetelmät ovatkin hiukan toiset.

Tervetuloa!

Pääkirjoituksen yhteydessä olevassa kuvassa oleva henkilö on Aleksi Heponiemi. Ammattijääkiekkoilija, fiksu ja huomaavainen nuorimies.

Lisätietoa: Puh. 0500 959 353
"Yhteistä iloa urheilusta!"
Esim. Kuortaneen Urheiluopiston uusi jalkapallohalli odottaa joukkuettasi turnauksiimme tai kehittymään yksilöleirille. Suositut Family-leirimme on suunnattu perheille!!

Tervetuloa pelikauden 2020-21 leireille ja turnauksiimme.

"Yhteistä iloa urheilusta!"
Yhteistyökumpanimme leiri- ja turnaustapahtumiin ovat: Kisakallio - Kuortane - Piispala - Eerikkilä - Tanhuvaara - Vesileppis - Pajulahti - Scandic - Peurunka

Seuraa meitä ja ilmoita itsesi, perheesi tai joukkueesi tapahtumiimme...

Credits: Ari Koivulahden, yhteistyökumppaneiden ja Risto Kankaanperän kuva-arkisto.

Credits:

YHTEISTYÖKUMPPANIT