bröllop 2017 FOTOGRAF LINDA ELIASSON

"Linda förevigade och förgyllde vår bröllopsdag på det varmaste av sätt! Hon arbetade oavbrutet och outtröttligt från tidiga morgonförberedelser till sen fest med ett konstant leende på läpparna. En underbar, kreativ och rolig fotografering resulterade i en fantastisk och för oss ovärderlig skatt av bilder! Tveka inte – investera i riktigt bra bilder. Det är en gåva för flera generationer!"

Malou & Micke, Anundshög.

Er stora dag. Eller lilla, men ändå stora.

Varmt grattis till kärleken och varandra! Så underbart att ni planerar för bröllop! Och fantastiskt, tycker jag, att ni vet värdet att låta föreviga den stora dagen. Få saker gör nämligen minnet av en dag så levande som en samling skickligt återberättande bilder. Med stor närvaro, mycket värme och full support åtar jag mig det stora ansvaret att berätta er historia i bild. I helhet och detalj. Med hjärta och sväng. På så vis att ni sedan inte bara minns utan också upplever på nytt. Så ni kan njuta dagen också långt senare. Om och om och om igen...

Oavsett om ni planerar för ett gigantiskt bröllop med hundratals gäster och en hejdundrande fest eller tänker er en enkel vigsel i trädgården med bara en handfull vittnen är er bröllopsdag en stor dag. Jag förevigar den gärna!
Charlotte & Victor, Fellingsbro.

"Linda var utan tvekan något av det bästa inslaget på hela vår bröllopsdag. Från första till sista stund möttes vi av sprudlande entusiasm och energi. Och en sån närhet och kärlek hon delar med sig av! Som fotograf är hon ett kreativt geni som lyckas se och fånga ögonblick där man ser avslappnad och bekväm ut – det är konst. Linda ÄR konst".

Camilla & Micke, Skantzsjön.

Är jag fotografen för er?

Faller min bildstil er i smaken? Då vill jag gärna lära känna er som par! Vad gör ni helst en ledig dag? Vad får era hjärtan att sjunga? Var hittar ni balans, fundament och ljus? Utifrån kemi, dialog och ömsesidigt förtroende ger vi tillsammans bilderna liv. Genom att ge fotograferingen tid ger vi vandra trygghet vilket i sin tur skapar förutsättningar för det riktigt nära och sanna berättandet. Min ambition i stort är att fånga levande bilder av både de livfulla och de fridfulla händelserna. Kanske är inte allt tillrättalagt och perfekt, men det är genuint och innerligt. Det är ni. Det är vad som sker där och då.

Ellinor & Joshua, Kopparlunden.

Vad ingår?

 • I alla paketlösningar ingår en träff/fika/ja-ni-förstår med fokus på er och den stora dagen. I samtliga paket från sex timmar och uppåt ingår en förfotografering (det är skönt att värma upp lite!).
 • Bilderna levereras dels via ett personligt och lösenordsskyddat webbgalleri (enkelt att dela med sig av till familj och vänner), dels på ett USB-minne.
 • Ett avtal upprättas i god tid innan bröllopet. Vi kommer här överens om villkor gällande betalning och användning av bilder, men också sådant som rör leveransen och mina skyldigheter. Vad händer om jag (peppar-peppar) blir sjuk dan före dan? Trygghet för er, rättesnöre för mig.
Esther & Marius, New Jersey.

"Vi känner oss överväldigade över allt som du lyckats fånga i bild. Vi skulle vilja säga så mycket – om fotograferingsupplevelsen i sig men också om lyckan över att nu ha alla dessa vackra bilder, men orden räcker inte riktigt till. Linda, du är otrolig. Vi är dig evigt tacksamma!".

HELDAG

Hela dagen, hela storyn. Det här paketet täcker rubbet. Jag finns vid er sida och förevigar allt vad som händer från förmiddagens fix till kvällens fyrverkerier och er avfärd från festen. I regel innefattar paketet era respektive förberedelser, porträtt, vigsel, gratulationer, mingel, brudskål, ytterligare en porträttsession (förslagsvis i solnedgång), dukning och dekoration samt middag, tårta, dans och fest. Pris: 30 000 kronor

Karin & Johan, Sollerön.

TOLV TIMMAR

Jag fotograferar i tolv sammanhängande timmar. Det här paketet täcker i regel förberedelser, porträtt, vigsel med efterföljande porträttsession samt ett förevigande av middag och starten av festen. Pris: 25 000 kronor

SEX TIMMAR

Jag fotograferar i sex sammanhängande timmar. Det här paketet täcker i regel en stund av förberedelser, porträtt innan vigsel, själva vigseln, en kortare session av porträtt efter vigseln samt brudskål, gratulationer och mingel. Pris: 20 000 kronor

Madeleine & Robin, Badelunda.

TRE TIMMAR

Jag fotograferar i tre sammanhängande timmar. Det här paketet är i regel passande för er som söker en porträttsession samt bilder från vigseln och en närvaro vid efterföljande brudskål/gratulation/mingel. Pris: 15 000 kronor

I all välmening – var ute i god tid! Det är inte ovanligt att brudpar bokar fotograf både ett och två år i förväg. Lördagarna är tidigt uppbokade, särskilt under högsäsongen (maj-september).

Villkor och finstilt

 • Ovan angivna priser är inklusive moms.
 • Vid resor utanför Västerås tillkommer milersättning om 50 kr/mil samt eventuell kostnad för boende och mat.
 • Bokningen är genomförd när undertecknat avtal samt bokningsavgift (50 % av paketets totala belopp) inkommit. Bokningsavgiften återbetalas ej. Resterande summa betalas via faktura efter fotograferingen med betalningsvillkor 30 dagar från fakturadatum.
 • Antalet levererade bilder styrs till stor del av antalet timmar och vilka delar under dagen som jag närvarar. I grova drag brukar jag snitta mellan 50-60 bilder/timme.
 • Bilderna levereras såväl högupplösta som webbanpassade, vissa i färg och vissa i svartvitt, cirka 6-8 veckor efter er stora dag. Vid högsäsong kan leveransen dröja något längre.
 • Bilderna får användas fritt för privat bruk. Vid publicering i sociala medier ska alltid "Fotograf Linda Eliasson (Instagram: #lindaeliassoncom, Facebook: @lindaeliassoncom) anges.
 • Bilder får inte redigeras eller förses med något filter, ram eller liknande.
 • Bra bilder förtjänar att visas upp! Jag är gärna behjälplig med efterbeställningar i form av exempelvis album, bildboxar, Fine Art-printar och tackkort.

Credits:

www.lindaeliasson.com

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.