Vi er godt i rute! Katrins nye hage tar form

Dyktige entreprenører og godt vær gjør at byggeprosessen ligger godt i rute her i Vardeveien fem. Hitra Anleggservice har nå alt av grunnarbeidet under kontroll og både skiferstein, singel og brostein har funnet veien inn i det som om bare få uker skal bli Katrins egen drømmehage.

Skifer er et flott materiale. Helt vedlikeholdsfritt!

- Vi begynte uka med å legge opp en helt spesiell sirkel av belegningsstein, en flott detalj som designeren har integrert fint inn i hagen. I tillegg la vi opp den første skifertrappa, den som ligger an på uthuset, forklarer Glenn Birger fra Hitra Anleggservice.

Skiferen Glenn Birger og Ole Hermanstad legger er rykende fersk og ble sprengt ut fra deres skiferbrudd Sætergård, mandag denne uka. Det som kjennetegner Skiferen fra Sætergård er dens høye kvalitet og det gjør den til et flott produkt som også er ett hundre prosent vedlikeholdsfritt. Skiferen fra Sætergård har også et helt spesielt glimmer som gir den friske fargen i steinen en ekstra flott ytre overfalte.

Arbeidstegninger følges nøye for et sprekt design krever nøye planlegging.

- Når vi sprenger ut skifer er det alltid spennende å se hvilke fargenyanser vi kan få. Vår skifer har mange spennende fargenyanser men hvilke nyanser vi får i hver salve vet vi ikke før fjellet åpner seg. Det gjør jo jobben enda litt mer spennende, legger Glrenn Birger til.

På den andre siden av huset er Coop snekkern, Odd Charles Karlsen godt i gang med en helt spesiell terrasse. Terrassen hever stå-høyden i hagen, slik at den fantastiske utsikten rammer drømmehagen inn, på en nesten litt postkort-aktig måte.

- Godt vær gjør at vi er godt i rute med arbeidet og mange flinke entreprenører er klare til å ta fatt på en ny uke med tid for rom, etter en vell fortjent helg.
Created By
Sten Egil Røvik
Appreciate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.