Box & Go "Defusing air pollutant one box at a time"

Box & Go

Kun lähdetään suunnittelemaan jalkineen elinkaarta, on kierrätys voitoista varmin. Se on prosessi, josta kiittää sekä asiakas, että maapallo. Vuosien aikana olemme kehittäneet juuri sinulle sopivan kenkälaatikon, jossa yhdistyy käytännöllisyys, ympäristöystävällisyys ja useiden eri jalkineiden standardikoko.

Kun lähdimme toteuttamaan unelmaamme, jossa jokainen jalkine kannettaisiin kahvallisessa kenkälaatikossa, tehtävämme ei ollut helppo. Pala palalta kehitimme mitä ensiluokkaisimman kenkälaatikon, jonka jokainen osa menee hyötykäyttöön. Laatikon lisäksi osa paloista toimii kätevästi jalkineiden tukilesteinä. Kaikki laatikon osat ovat kierrätettävissä, eikä niissä ole käytetty liimaa, teippiä tai muita sivutuotteita. Myös laatikoiden printtaukset ovat valmistettu ympäristöystävällisistä raaka-aineista.

Meillä Box & Go:lla työskentelevillä sana “kierrätys” ei ole lainkaan uusi. Useiden vuosien kokemuksella varmistamme, että sinä saat parasta laatua kilpailulliseen hintaan. Suomalaiseen osaamiseen vahvasti tukeutuen, olemme onnistuneet luomaan mitä mahtavimmat verkostot pahvilaatikoiden valmistuksesta, painattamisesta ja kuljetuksesta aina uusiokäyttöön asti. Uskomme vahvasti laajan tutkimustyön ja asiakaspalautteen antamaan tietoon, jota kehitämme jatkuvasti.

Loppujen lopuksi, me emme tee tätä vain siksi, että se kannattaa. Me teemme tätä siksi, koska se on tärkeää.

Meille kaikille.

Box & Go tuottaa ekologisia kenkälaatikoita eurooppalaisille jalkinevalmistajille. Brändi keskittyy kestävän kehityksen arvomaailmaan. Kenkälaatikoissa on kantokahvat, joiden tarkoitus on vähentää muovikassien kulutusta. Yritys toimii Suomessa Hämeenlinnan seudulla. Olemme vastuullinen työnantaja ja panostamme tuotteidemme elinkaaren varmaan toteutumiseen.

Box & Go kenkälaatikko

Box & Go kenkälaatikot valmistetaan kierrätyskartongista tehtaallamme Suomessa. Laatikkomme ovat tukevaa miniaaltopahvia, joka kestää ja suojaa arvokasta sisältöään. Tuotteidemme design on selkeä ja ajaton, joka takaa tuotteiden pitkäikäisyyden. Laatikkomme ovat tukevia ja niissä on helposti avattava ja suljettava kansi sekä kantokahva, jonka tarkoituksena on mahdollistaa laatikoiden ja niiden sisällön vaivattoman kuljettamisen sekä vähentää muovikassien käyttöä.

Valikoimastamme löytyy kolme standardisoitua kokoa: puolikenkä, nilkkuri ja saapaskokoiset laatikot. Standardisoiduilla koilla ja muodoilla varmistamme pahvihävikin minimoinnin leikattaessa. Kiinnitämme huomiota tuotteidemme valmistuksessa aiheutuvaan materiaalihävikkiin niin paljon, että olemme suunnitelleet tuotteemme täysin hävikittömiksi, sillä valmistamme sivutuotteena laatikoiden ylijäämämateriaalista pahvisia lestejä jalkineisiin.

Laatikkomme ovat suunniteltu kokoon taiteltaviksi, jolloin tuotteiden jakelu asiakkaillemme on mahdollisimman tehokasta. Laatikoiden kokoamisesta ei asiakkaidemme kuitenkaan tarvitse murehtia, sillä taittelu on suunniteltu uskomattoman helpoksi. Kuluttajan on myös helppo purkaa laatikko kasaan ja kierrättää tilaa säästäen, sillä laatikkoihimme on merkattu kierrätysohjeet. Jakeluun menevät laatikkomme pakataan biohajoavaan muoviin.

Tuotteidemme materiaalina käyttämämme miniaaltopahvi on prosessointi ajaltaan lyhyin muihin pahvimateriaaleihin verrattuna ja taas kierrätysajaltaan pitkäikäisin (laatikoitamme voi kierrättää 5 kertaa). Käyttämämme miniaaltopahvi on 1,5 mm paksuista, jonka aaltokerrokset on liimattu tärkkelyksellä. Materiaali on väriltään kaunis harmaan ruskea ja mattapintainen.

Tuotteisiimme on mahdollista painattaa asiakkaan halutessa yksinkertaisia printtejä. Kokonaan laatikoiden pohjaväriä emme kykene muuttamaan, mutta logojen yksivärinen painatus pahville onnistuu. Printtauksessa käytämme kasvisöljypohjaisia painovärejä, jotka eivät kuormita ympäristöä.

Kohderyhmä

Box & Go -kenkälaatikot on suunnattu eurooppalaisille jalkinevalmistajille, jotka suosivat kierrätystä ja pyrkivät minimoimaan koko tuotantoketjunsa päästökulut. Kierrätyslaatikot jaetaan suoraan asiakkaille ja tuotteiden elinkaari jatkuu kuluttajalta kierrätettäväksi.

Suomessa kulutetusta paperista ja kartongista otettiin talteen noin 81 prosenttia (2014). Koko maailmassa keskimääräinen keräysaste on vajaa 60 prosenttia. Euroopan paperin ja kartongin keräysaste ylsi yli 71,7% (2013). Kohdemaiden valinta perustuu maailman kierrätyskäytäntöihin. Pyrimme valitsemaan kohdemaat siten, että voimme varmistaa tuotteidemme elinkaaren kierrätyksen jatkuvuuden kautta.

Tuotteidemme valmistuksessa on otettu huomioon kestävän kehityksen näkökulma, jota hyödynnetään brändäyksessä. Tuotteiden yksinkertaistettu ja luonnonmukainen ilme ja brändäys sopii laajalle kohderyhmälle, korostaen asiakasyritysten imagoa eettisenä ja ekologisena toimijana.

Kenkälaatikoiden standardisoituihin vaihtoehtoihin lukeutuu puolikenkä-, nilkkakenkä- ja saapaslaatikot, jotka sopeutuvat markkinoiden jalkinetarjontaan ihanteellisesti. Ylijäämästä valmistetut pahviset tukilestit mukautuvat eritavoin taittelemalla kaiken kokoisiin ja muotoisiin jalkineisiin.

Box & Go -kenkälaatikoilla on tunnistettava oma ilme ja yhteistyökumppaneiden toiveiden mukaan laatikoihin voidaan painattaa yksivärinen logo ja tarvittavia lisätietoja. Yrityksemme ja asiakkaiden välinen yhteistyö luo luonnonmukaisen elinkaaren säilyttäviä kauniin yksinkertaisia kenkälaatikoita, erilaisten kuluttajasegmenttien käytettäväksi.

  • Euroopan kenkävalmistajat
  • Suosivat kierrätystä ja vähäisiä päästökuluja
  • Arvostavat suomalaisuutta ja kestävää kehitystä
  • Huomioivat rahdin, jakelun ja kierrätyskäytännöt jalkineteollisuudessa
  • Haluavat erottua erilaisella kenkälaatikkoratkaisulla

Tulevaisuuden suunnitelmat

  • Printtaus ja kustomointi luonnonmateriaaleilla
  • Laajentaminen muihinkin pakkauksiin
  • Asiakkaita lopulta ympäri maailman
  • Kuljetusten ja rahtien minimointi
  • Tehokkuutta markkinointiin ja yhteistyöhön muiden kierrätysyritysten kanssa

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.