Fotografi, billedarkivering, videointerview og -klipning… Claus Kunckel søger nye udfordringer i dansk metal

Derfor ønsker jeg jobbet...

Stillingen i Dansk Metal ser jeg som min chance, og en naturlig forlængelse af min nuværende situation. Jeg er i dag ansat i Lemvigh-Müller, men føler mit ambitionsniveau er til mere. f.eks. på videomediet, og jeg søger derfor nye og bedre udfordringer. Da Dansk Metal søger en medarbejder til et nyt projekt, vil jeg gerne tilbyde at bidrage med mine erfaringer.

Jeg hedder Claus Kunckel og jeg bor på Østerbro. Jeg er 46 år og single.

Jeg møder mange mennesker i vidt forskellige faggrupper. Folk der arbejder er efter min mening et af de bedste motiver.

I mit job forventes det at jeg ved ALT om fotografi, video, lys, lyd, Photoshop og Youtube. Jeg ved selvfølgelig ikke alt, men jeg kan holde fokus på de forskellige discipliner uden at miste overblikket - og så elsker jeg at dykke ned i en udfordring og tilegne mig ny viden. For mig er det selve håndværket, der tæller. Det kan altid optimeres, løftes og gøres en tand bedre. Jeg har været på et par kurser i, hvordan man klipper videoer, men derfra har jeg selv fundet ud af resten. Jeg arbejder fra pre-produktion til endelig aflevering helt på egen hånd. Det har jeg det godt med, men stortrives også i samarbejde med andre.

Ovenstående videoer har jeg filmet og klippet.

Hvad laver Claus i dag?

I en videoproduktion med interview er jeg ansvarlig for billede, lyd og lys.

For tiden ser min hverdag i marketingafdelingen i grossistvirksomheden Lemvigh-Müller typisk således ud: Formiddagen er delt mellem en fotosession med 15 nye medarbejdere og elever, der skal fotograferes til intranettet og personalebladet. Jeg sætter lys op, laver billederne, behandler og arkiverer materialet i FotoStation. Derefter pakker jeg udstyr i bilen til et videointerview, der skal laves hos en kunde på Midtsjælland. Eftermiddagen tilbringes med at lave videomaterialet hos kunden, der skal bruges i vores kundecase.

Samtidig er jeg billedredaktør med ansvaret for arkivering af alt billedmateriale, så det kan findes frem igen og så resten af virksomheden kan få gavn af det. Desuden laver jeg packshots af små og store produkter til Lemvigh-Müllers webshop.

Kompetencer

Jeg er oprindelig udlært grafiker, men siden 2013 har jeg arbejdet med foto og video som Lemvigh-Müllers in-house fotograf. Jeg er storforbruger af Adobe Creative Cloud og især Photoshop, Premiere og Lightroom. After Effects bruges også men kun på jævnt brugerniveau. Fotoware Fotostation bruger jeg til arkivering af billedmateriale. 3-4 gange årligt har jeg haft en praktikant på besøg en eftermiddag, som jeg har undervist i de mest basale færdigheder for en fotograf.

Jeg er den pligtopfyldende type med et roligt temperament og er humoristisk anlagt. Får jeg muligheden, fortæller og formidler jeg stolt om mit fag.

Genren 'Street Photography' er min store hobby.

Hvem er jeg rent privat?

I min fritid arbejder jeg også med video og fotografi. Jeg har et par kunder, som jeg hjælper med portrætter, headshots og andet fotografisk materiale. Jeg elsker at lave mad, er en filmnørd og har lige planlagt en tur til Sydfrankrig, hvor jeg skal vandre på Camino-ruten. Om sommeren kan man finde mig på gaden i forskellige europæiske storbyer sammen et par venner hvor vi laver ’street photography’.

'Street Photography' i New Delhi og ved Nørreport station.

Ud fra stillingsannoncen, ser jeg mig selv som den helt rigtige til jobbet. Såfremt jeg kommer i betragtning til stillingen, stiller jeg meget gerne op med en uddybende forklaring om, hvad jeg kan tilbyde og hvilken slags medarbejder I vil få. Da jeg er i en uopsagt stilling håber jeg, at I vil vise hensyn, når eller hvis I kontakter mig.

Med venlig hilsen

Claus Kunckel

Lange-Müllers Gade 17 st. tv.

2100 København Ø

26173711

info@k-foto.dk

CV

2007 - i dag Lemvigh-Müller (2007-2013 grafiker og fotograf. 2013 til i dag, fotograf og videofotograf)

2007 - 2000 Louis Poulsen El-teknik. Grafiker, magasindesign, tilbudsaviser, webgrafik, produkt- og eventfoto

2000 -1998 Techmedia, grafiker. Fagblade, annoncer og webgrafik

1997-1996 Peter Asschenfeldt Media & Marketing. Grafisk design, kuponkataloger

1995 Flyvevåbnet, værnepligt

Efteruddannelse

2012 IBC Project Management. Projektledelse.

2012 Kort- og Dokumentarfilmskolen. Adobe Premiere klippekursus og Adobe After Effects.

2009 Danmarks Journalisthøjskole. Lyslægning - Tegn med lyset.

Credits:

Fotografi og video: Claus Kunckel

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.