8/8 1963 royal mail train robbery

tilbage i 1963 i glasgow var der et røveri på et post tog. toget var på vej til london, da toget var nået midvejs blev det røvet af 10, røvere der hed Bruce Reynolds , Gordon Goody , Buster Edwards , Charlie Wilson , Jimmy Hussey, Ronnie Biggs , Tommy Wisbey, John Wheater, Jimmy White og Brian Field. den her gruppe kalde sig "South Coast Raiders"

royal mail train robbery

det var her at toget blev røvet for 2,6 mio £ det svarede til 49 mio £, broen her blev også opkaldt efter røveriet som hedder robbers 'bro

en af de mest kendte fra det her røveri er Ronnie Biggs. Ronnie var en engelsk tyv, der er bedst kendt det store togrøveri i 1963, for hans flugt fra fængslet i 1965 og for at leve 36 år som flygtning i Brasilien, mens han producerede forskellige reklame-stunts. I 2001 vendte han tilbage til Storbritannien, hvor han tilbragte flere år i fængsel. Biggs blev løsladt den 6. august 2009 efter hans helbred var blevet forværret. Han døde på et plejehjem i London den 18. december 2013.

Created By
Jesper B
Appreciate

Credits:

wikipedia

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.