Loading

PUUHA PEIK

Monenlaista apua koti- ja pihahommiin

Tietoa Puuha Peikistä

Puuha Peik on Peik Keskitalon 4H-yritys.

puuha peik

Puuha Peik tarjoaa monitoimipalveluita, kuten apua pihatöissä, kodin siivouksessa, leipomisessa, kaupassa käynnissä ja lemmikkien hoidossa. Puuha Peikin keskeisintä toiminta-aluetta ovat Salon keskustan lisäksi mm. Ylhäisi, Sirkkula, Alhaisi, Meriniitty, Kärkkä ja Viitanlaakso.

PEIK

Olen 14 – vuotias salolainen poika ja käyn koulua Hermannin koulussa.

Olen luonteeltani ahkera, reilu ja rehellinen. Palveluni on ystävällistä ja otan asiakkaani huomioon. Teen työni reippaasti ja laadukkaasti.

Kotona olen tottunut tekemään ruokaa ja pidän leipomisesta. Esimerkiksi raparperipiirakka ja pullat onnistuvat minulta useimmiten hyvin. Olen myös pienestä pitäen osallistunut kodin arjen hommiin, kuten nurmikon leikkaamiseen, imuroimiseen ja muuhun siivoukseen.

Perheelläni on aina ollut koira, joten olen oppinut käsittelemään koiria. Nykyinen koiramme on labradorinnoutajauros, Puhti, jonka kanssa käyn päivittäin metsäkävelyllä. Olen hoitanut myös naapurin marsuja.

Keväällä 2019 suoritin hygieniapassin ja osaan elintarvikehygienian perusasiat hyvin. Kevään 2019 TET-jaksossa (työhöntutustumisjaksossa) olin kaksi päivää tutustumassa eläinlääkärin ja eläintenhoitajan ammatteihin.

Todistukseni.
PALVELUT

Palveluiden hinnat ovat tapauskohtaisia ja niistä sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa. Suuntaa antavasti palvelun hinta on noin 20-25 euroa / tunti (poikkeuksena esim. leipominen).

Työt tehdään asiakkaan välineillä.

OTA YHTEYTTÄ

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.