Loading

Smaking av viner fra Romania

Er din vinklubb klar for en overraskelse? Rumenske viner har en fantastisk kvalitet og mange spennende smaker. Kontakt oss for å booke en vinsmaking og presentasjon av vinturer til Romania. Så lover vi å begeistre deg. SuntVinuri representerer 15 rumenske vingårder. Vi lagerfører 23 rumenske viner utvalgt i samarbeid med norske vinkjennere og vinelskere. Flere produsenter og viner er på vei inn.

VisitRomania og SuntVinuri holder vinsmaking

Middag med vinsmaking, vinkveld med venner, teambuilding, utdrikningslag? Ta kontakt med oss så stiller vi på en vinsmaking. Dette er en perfekt opplevelse for alle som er glad i god vin og ønsker å lære mer.

Sunt Vinuri

De fleste kjenner til viner fra Italia, Frankrike og Spania, men hvor mange har smakt på vin fra Romania? Hvor mye kan man om Romania? Romania er et land med lang tradisjon og kjærlighet til vin. Vin fra Romania har gitt oss fantastiske smaksopplevelser som vi vil dele med andre vinelskere. Under vinsmakingen får man lære om rumensk vinkultur, rumenske drueslag, geografisk plassering av vingårder og vinmarker og selvsagt om de vinene man smaker på.

Vinklubb fra Norge på vintur i Romania

VisitRomania.no er et reisebyrå basert i Østerås, Bærum som tilbyr Romania som et spennende, unikt og fantastisk reisemål til en rimelig penge. I tillegg til vinturer kan vi tilby badeferie ved Svarthavet, karpefiske I Donaudeltaet, sykkelturer I Karpatene, kultur turer, gjørmebad i salte innsjøer og spaferie – inkludert besøk I Europas største wellnesskompleks i den rumenske hovedstaden. Vi tilbyr alt fra besøk i malte klostre i Moldova til pub – og klubbrunder i rumenske storbyer. Populært er også fjellturer, grottebesøk, besøk i unike saltgruver som er omgjort til turistsentre, dykkerferie I Svarthavet, dykkerkurs, skiferie i fjellene og guidede turer etter valgte tema. VisitRomania.no tilbyr både feriepakker og feriepakker som kan tilpasses den enkelte turist eller gruppe av turister. Men vi snekrer også sammen turer basert på klare ønsker fra den individuelle kunde.Vi kan legge opp hele reisen eller kun oppholdet I Romania. Vi har profesjonelle guider I Romania som står til disposisjon når dette er ønskelig.

Bestill vinsmaking :

Egil Kjær - Sunt Vinuri : ekjaer@suntvinuri.com / tlf 93072766

Cristian Turc - VisitRomania.No kontakt@visitromania.no / tlf 98875577

Tilbakemeldinger fra vinklubber som har hatt Sunt Vinuri og VisitRomania.No på besøk:

"Takk for i går. Det ble et meget bra møte. Maria presenterte vinene på en flott måte, og de var gode. Kylling-gryten etterpå smakte fortreffelig og vinen til passet veldig bra. Cristian sørget for at flere av oss fikk lyst på en vintur til Romania. Jeg fikk veldig mange positive reaksjoner, og skepsisen mange hadde, ble til begeistring. Jeg vil også takke for den fine kommunikasjonen jeg har hatt med Egil i forkant av møtet. I det hele tatt et flott opplegg som kan anbefales andre vinklubber. Med vinlig hilsen , Bacchus`81 Terje"

Vinsmaking i Drammen

"Tusen Takk for et fantastisk opplegg på fredag. Det var en fornøyelse å ha dere på besøk. Skal hilse så mye og si takk fra alle vinklubbdamene. Romania var et spennende land å høre om og vinene var helt eksepsjonelle. Har allerede bestilt noen av vinene vi smakte på fredag og jeg anbefalte vinmonopolet om å velge og ha noen av disse vinen på det ordinære sortimentet. "

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.