Loading

Duka bordet med Maxime Ny kollektion med bestick från Blomus

Theresa Rand gör det igen: hon berikar middagsbordet med ännu en kollektion bestick designad för det tyska livsstilsvarumärket Blomus. Den nya kollektionen kallas Maxime, där stål kombineras med plast för att ge handen ett mjukare grepp. Besticken har en slående balans mellan stålets kyla och den varma känslan i färgerna. Med Maxime visar Theresa Rand en väg till ett alternativt sätt att duka bordet.

MAXIME - PILAR - SPLASH

Två varma gråa toner, mourning dove och sharkskin, samt bark, en elegant nude-färg, ger det matta borstade stålet en kontrast som lyfter Maxime och transformerar dem från att vara bara bestick till en estetiskt tilltalande bordsaccessoar.

Vardaglig elegans

Det finns en viss ljushet och grace hos Maxime. De kurviga formerna är designade att vara vackra både för ögat och handen som håller i besticken. Utöver detta är besticken tillverkade för att motstå vardagligt slit och släng med ett handtag som är resistent mot rep och skrap. Maxime kan diskas i diskmaskin

För två år sedan designade Theresa Rand besticken Stella som ett eget kapitel i historien över möjliga uttryckssätt hos stål, det material som alltid varit navet i Blomus design. Kollektionen har skapat en så hög efterfrågan att Blomus nu valt att lansera besticken i färgen svart.

Maxime och Stella i svart finns tillgängliga hos Blomus utvalda återförsäljare och hos Happynest från och med mars.

Designer - Theresa Rand

”Intelligent, minimalistisk och funktionell design för det moderna hemmet.”

Blomus erbjuder funktionell och designad inredning till hemmets alla rum. Här hittar du allt från hållbara ljuslyktor för utomhusbruk, till skohorn, tandborstmuggar och allt du behöver för att skapa i köket. Blomus har lärt sig konsten att kombinera det rena rostfria stålet med andra tåliga material. Praktiska att använda utan att kompromissa med designen.

Credits:

Blomus